Super League 2: Έπαιξαν… ξύλο ο Διαγόρας και η Κηφισιά, παραιτήθηκε ο Λεουτσάκος!

Πράγματα που αναδεικνύουν το υπερεπείγον των αναβολών παιχνιδιών όταν συμβαίνουν τραγωδίες έγιναν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2. 

Με βάση τις πληροφορίες που αναδείχθηκαν, ο αντιπρόεδρος του Διαγόρα Ρόδου, Χρήστος Παπαδημητρίου, έπαιξε… ξύλο με τον πρόεδρο της Κηφισιάς, Χρήστο Πρίτσα. Αυτό δεν συνέβη μία τυχαία ημέρα, αλλά εκείνη κατά την οποία η Ελλάδα θρηνούσε και θρηνεί για τους νεκρούς από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τη σύγκρουση δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου 2023. 

Είναι απίστευτο το γεγονός της έλλειψης ενσυναίσθησης και διακριτικότητας, που μετατρέπει σε σαλούν αίθουσες οι οποίες προορίζονται για δημιουργικότητα και νέες ιδέες. Και είναι κατάπτυστο ότι γίνεται αυτό σε μέρα που η Ελλάδα μετράει τους νεκρούς της, ένας αριθμός που αυξάνεται συνεχώς.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του προέδρου της Κηφισιάς, Χρήστου Πρίτσα, με αποτέλεσμα να τον προπηλακίσει αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια, ανταλλάσσοντας ακόμη και γροθιές (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες).

Οι εξελίξεις, πάντως, σε ό,τι αφορά τη Super League 2, είναι ραγδαίες, αφού παραιτήθηκε ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος. 

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, ενημέρωσε τις ομάδες για τα αποτελέσματα των συναντήσεών του με τον υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και μετά από συζήτηση που διήρκησε περισσότερο από έξι ώρες, διαπιστώθηκε από την πλειοψηφία των ομάδων πρόβλημα αξιοπιστίας της λίγκας, όσο παραμένει το υπάρχον προεδρείο υπό τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Τελικά μετά από μια «εκρηκτική συνεδρίαση», τη λύση έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Λίγκας ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του λέγοντας «δεν έχω μάθει να είμαι δεμένος σε καρέκλες, από τη στιγμή που διαπιστώνω ότι η δική μου παρουσία δημιουργεί πρόβλημα, παραιτούμαι από την προεδρεία της Super League 2».

Πλέον οι εξελίξεις στη λίγκα είναι ραγδαίες καθώς:

Διενεργούνται εκλογές για νέο προεδρείο την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου.
Οι ομάδες ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου.
Η νέα διοίκηση θα κληθεί να συναντηθεί εκ νέου με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να φέρει στα ταμεία των ομάδων ποσό 150.000 ευρώ έκαστος για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Η επίσημη ενημέρωση της Λίγκας που δημοσιοποιήθηκε λίγο μετά τις 20.30, αναφέρει τα εξής:

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Αποφάσεις Δ.Σ. Super League 2

Σε μια από τις δυσκολότερες ημέρες για τη χώρα μας, όπου οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται με τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, λόγω του εκτάκτου του θέματος, ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή του και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Προέδρου Λεωνίδα Λεουτσάκου. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σταμούλης, έως τη διενέργεια εκλογών όπου ορίστηκαν για την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00.

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορούν να κατατεθούν έως τη Δευτέρα 6.3.2023 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης, συνυποβάλλοντας μαζί:
α) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
β) Αντίγραφο τίτλων σπουδών ή έγγραφα που αποδεικνύουν την διοικητική τους εμπειρία και την εξειδίκευση στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.
γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του αθλητικού νόμου, όπως αυτός ισχύει εκάστοτε και στα κωλύματα που προβλέπονται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο.
δ) Πλήρες αντίγραφο ποινικού μητρώου με ημερομηνία έκδοσης ενός μηνός πριν την κατάθεσή του.
Υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, μπορεί να θέσει ένας από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Α2 κατηγορίας ή και τρίτο πρόσωπο που δεν είναι μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ή μέτοχος ΠΑΕ.

2. Ορίζει την επανέναρξη του Πρωταθλήματος για το σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου 2023 με την 14η αγωνιστική.

3. Αποδοχή των κριτηρίων και των προϋποθέσεων που θέτει η ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 704, 10/02/2023) προκειμένου οι ΑΑΕ να χρηματοδοτούνται από τον μόνιμο μηχανισμό ενίσχυσης, μέσω της φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων

4. Δέσμευση για τον αριθμητικό περιορισμό των συμμετεχόντων ομάδων από τη σεζόν 2023-2024 προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της διοργάνωσης και η διασφάλιση της βιωσιμότητας των ΠΑΕ.

5. Πλήρη συνεργασία και στήριξη για αμοιβαία οφέλη ανάπτυξης με τους εταίρους της κατηγορίας, την ΕΡΤ και τον χορηγό Betsson.

6. Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός όλων των λειτουργιών της Λίγκας.

7. Πλέγμα μέτρων για να αποδείξουμε την απόλυτη διάθεσή μας για μια αμιγώς επαγγελματική και ελκυστική κατηγορία ποδοσφαίρου, με ανάκτηση της αξιοπιστίας και προστασία του προϊόντος μας.