Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Το ξεκίνημα στα Playoff διαμορφώνει νέες εικόνες στο μακροχρόνιο στοίχημα.

Τα Play-off της Stoiximan Super League είναι ήδη σε δράση. Η πρώτη τους αγωνιστική πολλαπλασίασε τα επίπεδα του ενδιαφέροντος, αφού το πρωτάθλημα παίρνει πάλι «φωτιά». Το στοίχημα, είδε τις αποδόσεις να μεταβάλλονται εκ νέου.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Φάληρο με σκορ 1-3. Κατέγραψε έτσι μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές σε απόδοση για κατάκτηση πρωταθλήματος φέτος, αφού έκανε το 9.50 της περασμένης εβδομάδας, 4.50, στη Stoiximan!

Αντίστοιχα επηρεάστηκε και η απόδοση του Ολυμπιακού μετά από την προαναφερθείσα ήττα, με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν στο 7.50, από το 3.50 της περασμένης αγωνιστικής.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Στην Τούμπα, ο Άρης νίκησε με σκορ 0-1, οδηγώντας την απόδοση του ΠΑΟΚ από το 3.40 στο 6.00, σε μία ακόμα σημαντική μεταβολή στο μακροχρόνιο στοίχημα που αφορά σε κατάκτηση πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ τέλος, δεν είχε πρόβλημα να βάλει 4 γκολ στη Λαμία, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και να πάει την απόδοσή της στο 1.75, από το 2.40 της περασμένης εβδομάδας.

Παραμένει πρώτη με 62 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έχει 60, τρίτος είναι ο Παναθηναϊκός με 59 και η τετράδα της διεκδίκησης του τίτλους συμπληρώνεται από τον Ολυμπιακό που έχει 57.

Τα Play-off άρχισαν δυνατά και το σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς για τη Stoiximan Super League είναι μπροστά.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές