Extra Εισόδημα

Το Παρακάτω Άρθρο Πρεπει Να Διαβαστεί Απο Όλους Όσους Ασχολούνται Καθημερινά Με Το Στοίχημα και Θέλουν να Βγάλουν Ένα Εξτρα ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Υπάρχουν 5 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα

1. Πειθαρχία 2.Μελέτη των αγώνων 3.Θάρρος 4. Σωστή στρατηγική 5. Υπομονή.

1.Πειθαρχία

Χωρίς αμφιβολία είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει ένας παίκτης του στοιχήματος να έχει. Χωρίς πειθαρχία, όλα τα κέρδη μπορούν να χαθούν σε μία ημέρα. Σε μακροπρόθεσμη βάση, δεν μπορείτε να κερδίσετε χωρίς πειθαρχία. Πρέπει  να ελέγχετε τα στοιχήματα σας όσο συναισθηματικά φορτισμένοι και αν είστε κάθε φορά.

Οι προκλήσεις όσον αφορά την πειθαρχία είναι:

Η απόλυτη βεβαιότητα ότι θα κερδίσει ένας συγκεκριμένος αγώνας που πιθανόν να σας κάνει να διακινδυνεύσετε τα κέρδη μιας ολόκληρης περιόδου, σε έναν αγώνα.

Η απελπισία από τα πολλά χαμένα στοιχήματα και η ελπίδα ότι αυτό το τελευταίο παιχνίδι θα κερδίσει και θα βρείτε την έξοδο από όλα τα προβλήματα που έχετε.

Το αίσθημα νικητή μετά από μερικά διαδοχικά κερδισμένα στοιχήματα.

Η απληστία.

Η βλακεία (συχνά πηγαίνει μαζί με την απληστία).

2.Μελέτη των αγώνων

Πάντα να μελετάτε και να αναλύετε όλους τους παράγοντες σε κάθε παιχνίδι πριν την τελική επιλογή.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να μελετάτε είναι η φόρμα κάθε ομάδας (5-6 τελευταία ματς), ηκλάση κάθε ομάδας, τα Head to Head (στατιστικά στοιχεία), το κίνητρο, τα νέα(τραυματίες, απουσίες), το πρόγραμμα κάθε ομάδας καθώς και οι τζίροι και η διακύμανση τους. Σήμερα όποιος έχει Internet έχει πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω πληροφορίες σε παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν.

Οι εικασίες και η διαίσθηση είναι ωραία και καλά, αλλά στο στοίχημα δεν έχω ακούσει κανέναν σε μακροπρόθεσμη βάση να είναι κερδισμένος βασίζοντας τα στοιχήματα του σε εικασίες. Πάντα να παίζουμε με σύνεση και να μην παρασυρόμαστε με ότι μας δίνει ο κάθε μεγάλος mentalist του στοιχήματος χωρίς να έχουμε μελετήσει πρώτα. Στην τελική ο καθένας τα δικά του λεφτά παίζει.

Η ανάλυση ενός αγώνα είναι κάτι που μπορεί να κατακτηθεί με βαθιά σκέψη και αρκετή πρακτική. Ωστόσο, ένα συνηθισμένο λάθος που γίνεται όταν κάποιοι παίκτες επιτυγχάνουν διαδοχικά κερδισμένα στοιχήματα είναι να συντομεύουν τη διαδικασία ανάλυσης και τις επιλογές τους περιορίζοντας έτσι τις πραγματικές δυνατότητές του κέρδους. Κάντε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο και θα βρείτε πολλές αξιόπιστες υπηρεσίες.

3.Θάρρος

Χρειάζεται θάρρος για να στοιχηματίσετε ενάντια στο σημείο που όλοι οι υπόλοιποι στοιχηματίζουν.

Και όμως, πρέπει να θυμάστε ότι οι Βook πάντα αυτό ακριβώς θέλουν. Αν αναρωτηθείτε ποιά πλευρά είναι αυτή που κερδίζει τις περισσότερες φορές, θα διαπιστώσετε ότι είναι οι Βook. Και αυτό γίνεται επειδή το 95% των παικτών χάνουν ή θα χάσουν σε μακροπρόθεσμη βάση. Μην φοβάστε να στοιχηματίσετε για το αουτσάιντερ όταν η μελέτη και η ανάλυση σας το επιβάλλει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε και οι επιστροφές είναι μεγάλες.

4.Σωστή Στρατηγική

Ο σωστός σχεδιασμός και η στρατηγική δεν είναι συνήθως κάτι τόσο διασκεδαστικό για τους περισσότερους, αλλά είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

Ο κατάλληλος προγραμματισμός συνήθως περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ενός κατάλληλου κεφαλαίου προς στοιχηματισμό και μια στρατηγική πονταρίσματος. Μια καλή στρατηγική πονταρίσματος προστατεύει το κεφάλαιο μας, ενώ επιτρέπει την προοδευτική αύξηση των ποσών πονταρίσματος όταν το ταμείο μεγαλώνει. Δεν ποντάρουμε ότι να ναι και όσα να ναι. Καλό θα ήταν πάντα θέτουμε ένα όριο πονταρίσματος.  Το 5% του κεφαλαίου μας ως ανώτερο όριο είναι μια καλή επιλογή.

Ένα άλλο χρήσιμο στοιχείο που πρέπει να θυμάστε και να λαμβάνετε υπόψη είναι για παράδειγμα το ποσό που επιθυμείτε να κερδίσετε στο τέλος της σεζόν ή κάθε μήνα ή το ποσό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε.  Αυτό θα σας δείξει το πόσο επιθετικά θα πρέπει να κινηθείτε ή όχι.  Το λογικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να επιμείνουμε στην στρατηγική μας πάντα και να έχουμε την δική μας κριτική σκέψη. Με αυτό τον τρόπο, θα υπάρξουν λιγότερες εκπλήξεις και απώλειες.

5.Υπομονή

Η υπομονή είναι καθαρά θέμα του μυαλού και ψυχολογίας. Εάν έχετε τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν θα πρέπει να σας νοιάζει καθόλου εάν δεν ποντάρετε σε ένα παιχνίδι αφού πάντα θα υπάρχει ένα άλλο επόμενο στη γωνία. Αν κάποιος προσπαθούσε να ποσοτικοποιήσει την υπομονή θα έβλεπε ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της υπομονής και των κερδών και μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση με το ρίσκο.

Η υπομονή ενισχύει την πειθαρχία. Η υπομονή μας υπενθυμίζει ότι δεν έχουμε κερδίσει όλα τα χρήματα με τη μία. Υπάρχει πάντα το επόμενο ματς, την επόμενη στιγμή, την επόμενη μέρα. Η κατανόηση αυτή αποτρέπει το ρίσκο και προστατεύει το κεφάλαιο μας.

Στην Ελλάδα  όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι από το στοίχημα. Ας προσγειωθούμε και ας σοβαρευτούμε λίγο. Εμείς λέμε να μάθουμε πρώτα να μην χάνουμε, να το διασκεδάζουμε και μετά ότι καλύτερο.

Τις Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες θα τις βρείτε εδώ