Φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα Novileague

To πρόγραμμα του περασμένου Σαββάτου (23η αγωνιστική) αποδείχτηκε πολύ δύσκολο για τους παίκτες που πήραν μέρος, καθώς η καλύτερη επίδοση ήταν το 8/10 ενός παίκτη, ο οποίος έλαβε Free Spins*. Αντίθετα, η Κυριακή (24η αγωνιστική) ήταν καλύτερη μέρα, με 9 άτομα να… αγγίζουν (9/10) το τέλειο κι εν τέλει να παίρνουν Free Spins*, ενώ 59 παίκτες έκαναν 8/10 λαμβάνοντας Free Spins*.

H 25η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet περιλαμβάνει μεγάλες μάχες. Το Champions League επιστρέφει με τις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών και τα μεγάλα ζευγάρια Μπενφίκα-Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν, Μίλαν – Νάπολι και Ρεάλ-Τσέλσι. Στο μενού βρίσκονται και οι πιο σημαντικές μονομαχίες από το Europa League με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Φέγενορντ να υποδέχονται τις Σεβίλλη, Σπόρτινγκ και Ρόμα.

Στο πρόγραμμα βρίσκεται και ο δεύτερος ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ έχοντας δύσκολο έργο μετά το εις βάρος του 3-0 του πρώτου αγώνα.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 25η αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Μπενφίκα – Ιντερ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  2. Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μ.: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  3. Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα; (κανονική διάρκεια)
  4. Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα; (κανονική διάρκεια)
  5. Μίλαν – Νάπολι: Το παιχνίδι θα έρθει over ή under;
  6. Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  7. Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Πόσα θα είναι τα εύστοχα τρίποντα του Ολυμπιακού;
  8. Φέγενορντ – Ρόμα: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  9. Γιουβέντους – Σπόρτινγκ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE