Τα «φώτα» στην Αγγλία!

Προβάδισμα τα γκολ στα ματς της Αγγλίας…

Πολύ ωραία και πλούσια η αγωνιστική του Σαββάτου στην Αγγλία. Εμείς καταλήξαμε σε 3 επιλογές, τις οποίες ποντάραμε από τώρα, για να μη χάσουμε τα κελεπούρια! Το προβάδισμα στο παιχνίδι μας έχουν τα γκολ και παρακάτω θα δούμε τις επιλογές.

Μπαίνουμε στη μάχη από τα ματς των 17:00, αφού ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξουμε με το συνονθύλευμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Από το Άρσεναλ-Γουότφορντ έρχεται η πρώτη επιλογή μας. Σκοράρουν και δέχονται γκολ και οι δύο ομάδες. Είναι μια λογική επιλογή λοιπόν να ψάξουμε ένα καλύτερα πληρωμένο combo, αφού το σκέτο Over 2,5 έχει διαλυθεί.

Στο Λίβερπουλ η Έβερτον έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη νεοφώτιστη Φούλαμ. Είναι ομάδα που την πιστεύουμε, έχει δυνατότητες και καλό υλικό, ενώ την ίδια ώρα η αντίπαλός της δείχνει να θέλει πολλά ψωμιά για να σταθεί στην Πρέμιερ. Βάζουμε πακέτο και τα γκολ για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Κλείνουμε με το μεγάλο ντέρμπι. Θα μασταν τρελοί να το αφήναμε εκτός. Μεσοβδόμαδα πήραμε μια γεύση για το τι θα δούμε και θα τιμήσουμε και εδώ τα γκολ. Ξεκινάμε από 1-1 και πάμε γερά. Να το απολαύσουμε και να το πληρωθούμε!

Άρσεναλ – Γουότφορντ G/G & Over 2,5 | 1.85

Έβερτον – Φούλαμ 1 & Over 1,5 | 2.00

Τσέλσι – Λίβερπουλ G/G & Over 2,5 | 1.85