Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι με ανανεωμένο Bet Builder

Ποδοσφαιρική πανδαισία από το απόγευμα της Κυριακής με κορυφαία ντέρμπι σε Serie A και «clasico» στη LaLiga!

 

Η Ρώμη θα… χωριστεί στα δύο για το «Derby della Capitale» ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα (19.00). Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και για βαθμολογικούς αφού βαδίζουν «χέρι-χέρι» και διεκδικούν μια θέση στο Champions League της νέας σεζόν. Η Λάτσιο βρίσκεται στην 3η θέση με 49 βαθμούς και είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μεγάλος της στόχος είναι να διπλασιάσει τις φετινές νίκες απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο.

 

Η Ρόμα την περασμένη αγωνιστική έχασε από τη Σασουόλο (4-3) και έπεσε στην 5η θέση με 47 βαθμούς. Οι «τζιαλορόσι» την Πέμπτη ανέκτησαν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση με πρόκριση στους «8» του Europa League απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

 

Λάτσιο – Ρόμα 1:2.80 Χ:3.05 2:2.80

 

Λίγο αργότερα (21.45) δεσπόζει το «Derby d’Italia» ανάμεσα σε Ιντερ και Γιουβέντους. H Ίντερ βρίσκεται στο -18 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Νάπολι, όμως με δεδομένο ότι την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Λάτσιο (49), Μίλαν (48) και Ρόμα (47) «καίγεται» για τη νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπει σε περιπέτειες για τη θέση στο επόμενο Champions League. Οι «νερατζούρι» μεσοβδόμαδα πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά αφού έμειναν όρθιοι (0-0) στην έδρα της Πόρτο.

 

Η Γιουβέντους (7η) έχει στην πλάτη της την αφαίρεση των 15 βαθμών, αλλά βρίσκεται σε φάση αντεπίθεσης για το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετρώντας 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς. Οι «μπιανκονέρι» την Πέμπτη πέρασαν στους «8» του Europa League με νίκη (2-0) επί της Φράιμπουργκ. Στο ματς του πρώτου γύρου η Γιούβε νίκησε 2-0, όμως μέσα στο Μιλάνο επικράτησε τελευταία φορά το 2019 (1-2).

 

Ίντερ – Γιουβέντους 1:2.01 Χ:3.50 2:3.95

 

Το μενού των ευρωπαϊκών ντέρμπι ολοκληρώνεται με το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρέαλ Μαδρίτης (22.00) στο «Καμπ Νου». Παραδοσιακά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στο «clasico» και το ματς είναι κομβικό για τις δύο ομάδες. Η Μπάρτσα (1η με 65 βαθμούς) με νίκη θα «αγκαλιάσει» την κατάκτηση του τίτλου και θα διευρύνει το αήττητο σερί (10-2-0) που τρέχει μέσα στην έδρα της. Η Ρεάλ θα παίξει τα ρέστα της αφού με «τρίποντο» θα πλησιάσει στο -6 την κορυφή και θα πιέσει και ψυχολογικά τους Καταλανούς.

Αναμφισβήτητα το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Λεβαντόφσκι και Μπενζεμά κλέβει την παράσταση. Ο «Λέβα» με 15 γκολ και 5 ασίστ είναι πρώτος σκόρερ στη LaLiga και το «πυροβολικό» της Ρεάλ ακολουθεί με 11 τέρματα και 3 ασίστ.

 

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1:2.20 Χ:3.55 2:3.35

 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

 

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.