Στέφανος Τσιτσιπάς: Προπονήθηκε με φανέλα της Αλίσα Λέμαν στο Μόντε Κάρλο – Μια φιλία που δημιουργεί ερωτήματα

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της χωμάτινης περιόδου στο τένις έχει μπει στην τελική της ευθεία, με την προετοιμασία του Στέφανου Τσιτσιπά να συνεχίζεται στο Μόντε Κάρλο. Το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης θα ξεκινήσει την πορεία του στο χώμα στο τουρνουά του πριγκιπάτου, που αρχίζει στις 8 Απριλίου. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Τσιτσιπάς μπαίνει στο χωμάτινο κορτ με αποτέλεσμα να επαναλάβει στιγμές όπως η κατάκτηση του τουρνουά του ATP1000 στο Μόντε Κάρλο, που έχει κατακτήσει το 2021, και η συμμετοχή στον τελικό του Roland Garros, ο οποίος είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι την περίοδο του χώματος, που έφτασε την ίδια χρονιά, χάνοντας 3-2 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Στην προπόνησή του, ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε στο κορτ φορώντας φανέλα της άσου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν. Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος είχε δωρίσει στην Ελβετίδα μια ρακέτα με την υπογραφή του και προφανώς εκείνη με τη σειρά της του έστειλε μια εμφάνισή της, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να την ευχαριστεί. Τα βρετανικά ΜΜΕ, πάντως, αναρωτιούνται τι τρέχει ανάμεσα στους δύο.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αυτό, πάντως, έχει λόγο που συνέβη, καθώς ο Πέτρος Τσιτσιπάς είχε προτείνει στη Λέμαν, κάτω από φωτογραφία της να παίζει τένις, να παίξουν μαζί στο μικτό διπλό. Ως εκ τούτου, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε στο κορτ, ευχαρίστησε την Ελβετή, η οποία έχει γίνει και μήλο της Έριδος ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της Premier League.