Σάλκε – Μπάγερν με super ενισχυμένες αποδόσεις και νέο bet builder  

Η αναμέτρηση μεταξύ Σάλκε και Μπάγερν (19:30), μπορεί να μοιάζει εύκολη λεία για τους πρωταθλητές Γερμανίας, όμως παραμένει έναν από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Bundesliga.

 

Η «μονομαχία» ανάμεσα στους «Βασιλικούς Μπλε» και τους Βαυαρούς έχει χάσει την αίγλη της τα τελευταία χρόνια, όμως ένα τέτοιο παιχνίδι είναι ικανό να φέρει τα πάνω-κάτω! Η Σάλκε βρίσκεται στα… κάτω της, αφού είναι ουραγός της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (2-3-9). Την δίαι ώρα που η Μπάγερν καλπάζει από νίκη σε νίκη και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (9-4-1). Η συνάντηση του τελευταίου με τον πρώτο σ’ ένα τέτοιο ματς, είναι σπάνιο φαινόμενο και συμβαίνει για πρώτη φορά την τελευταία 11ετια!

 

Για την Σάλκε μοιάζει μακρινό όνειρο η σεζόν 2017/18, όταν υπό τις οδηγίες του Ντομένικο Τεντέσκο τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την επικείμενη αντίπαλό της. Από τότε οι «μπλε» εμφάνισαν τάσεις αυτοκτονίας. Έφτασαν στο «ναδίρ» που ήταν ο υποβιβασμός στη 2η κατηγορία και φέτος επέστρεψαν με βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής.

 

O προπονητής Τόμας Ράις προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα από τη «μηδέν» και η νίκη την Τετάρτη με 1-0 απέναντι στη Μάιντζ έφερε χαμόγελα. Το ρόστερ της διαθέτει μόλις έναν παίκτη, τον Ραλφ Φέρμαν, με εμπειρία από τέτοιο αγώνα. Το συγκεκριμένο στοιχείο αποδεικνύει ότι τα τελευταία χρόνια έγινα μεγάλα λάθη στην στελέχωση και δικαιολογημένα ήρθε η πτώση.

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η Σάλκε διέθετε ποδοσφαιριστές όπως οι Νόιερ, Σανέ, Γκορέτσκα και Τσούπο Μοτίνγκ, οι οποίοι μετακόμισαν από το Γκελζενκίρχεν στο Μόναχο, έναντι πενιχρών οικονομικό όφελος.

 

Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου 1:15.75 X:8.50 2:1.17

 

Η Μπάγερν ως συνήθως πρωταγωνιστεί και τα νούμερά της απέναντι στη Σάλκε προκαλούν φόβο. Οι Βαυαροί στα τελευταία 21 ματς μετρούν 18 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες τα γκολ είναι 20-0! Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μεσοβδόμαδα διέλυσαν τη Βέρντερ με σκορ 6-1 και συμπλήρωσαν 12 ματς αήττητοι με 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Πάντως, η εντυπωσιακή παράσταση επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μανέ. Ωστόσο, στην Μπάγερν έχουν βρει την υγειά τους με τον Μουσιάλα. Ο τελευταίος σπάει τα… κοντέρ και στο παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε θα φτάσει τις 100 συμμετοχές, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς σε ηλικία 19 ετών με τη φανέλα της ομάδας του Μονάχου!

 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

 

H Bundesliga όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.