Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να ενταχθεί στη Σαουδική Αραβία μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ενδέχεται να ενταχθεί στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία  αναφέρουν φήμες.

Μετά τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, περισσότεροι παγκοσμίου φήμης αστέρες μπορεί να ενταχθούν στη Σαουδική Αραβία.

Η δημοτικότητα της Σαουδικής Αραβικής λίγκας έχει αυξηθεί σημαντικά από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε μέλος της Αλ Νασρ τον Ιανουάριο. Με τον Πορτογάλο αστέρα, το Κράτος του Κόλπου τώρα είναι σε θέση να προσελκύει παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστές.

Παίκτες που έχουν ήδη λάμψει στην Ευρώπη αρχίζουν να εξετάζουν την πιθανότητα να μετακομίσουν στη Σαουδική Pro League και να υπογράψουν ένα τελευταίο επικερδές συμβόλαιο πριν αποσυρθούν από το ποδόσφαιρο.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Καρίμ Μπενζεμά, για παράδειγμα, αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Αλ Ιττιχάντ το καλοκαίρι. Ωστόσο, φαίνεται ότι περισσότεροι αστέρες μπορεί να ακολουθήσουν τα βήματά του, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή.

Αναφορικά: Ο Ν’Γκολό Καντέ ενδιαφέρει τη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στον Ν’Γκολό Καντέ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την Αλ Νασρ και την Αλ Ιττιχάντ ενόψει της σεζόν 2023-24. Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει αυτό το καλοκαίρι, γεγονός που καθιστά αβέβαιο το μέλλον του.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Φυσικά, φημολογείται ότι οι “Μπλε” εργάζονται για να τον δέσουν με νέο συμβόλαιο, αλλά ο Γάλλος μέσος μπορεί ακόμα να υπογράψει προσύμφωνο με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Καντέ είναι 32 ετών και έχασε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού

Ωστόσο, μιλάμε για έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που θα αναβαθμίσει την αναγνωρισιμότητα της Σαουδικής Pro League. Άλλωστε είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018, ο Καντέ θα ήταν σίγουρα μια εξαιρετική ενίσχυση για αυτήν τη διοργάνωση.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!