Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Ο Μάικ Τάισον μπαίνει στο ρινγκ για τον… Λιονέλ Μέσι

Ενώ ο Σαούλ «Κανέλο» Άλβαρες βρισκόταν σε τροχιά να μαζέψει τις απειλές του προς τον Λιονέλ Μέσι, μετά το βίντεο που έδειχνε το σούπερ σταρ της Αργεντινής να πανηγυρίζει με τη φανέλα του Μεξικού πεσμένη στο πάτωμα και να την ακουμπάει κατά λάθος, ένας θρύλος του μποξ πήρε στα χέρια του την κατάσταση με σχετική χρονοκαθυστέρηση, ωστόσο ο Μάικ Τάισον είναι λίγο πολύ φευγάτος. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Τάισον, που λογίζεται ως ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους βαρέων βαρών στην Ιστορία, αντέδρασε μόλις έμαθε τι είπε ο Κανέλο, με τη σειρά του παγκόσμιος πρωταθλητής σε πέντε κατηγορίες, όταν είδε το βίντεο. Ο Μεξικανός είχε απειλήσει εμμέσως τον Μέσι, τονίζοντας «να προσεύχεται να μην τον βρω μπροστά μου». 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια

Για το νεότερο πρωταθλητή βαρέων βαρών στην Ιστορία, στα 20 του το 1986, η Αργεντινή είναι η ομάδα του. Τη φανέλα της, που φόρεσε σε μια επίσκεψή του στη Βραζιλία, του την έκανε δώρο ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν βρέθηκε στο σόου του. Ο Ντιεγκίτο μπορεί να μη μένει πια εδώ, αφού στις 25 Νοεμβρίου του 2020 αποδήμησε εις τόπον χλοερό και ακόμη ζητούνται ευθύνες για το θάνατό του, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, όπως ο προσωπικός γιατρός του, αλλά η επιρροή του στον πλανήτη και τους ανθρώπους που γνώρισε είναι πελώρια. 

Ο Τάισον είναι ένας εξ αυτών. Μόνο που, μαζί με τον Μαραντόνα, αγάπησε όλη την Αργεντινή, μαζί και το διάδοχό του, Λιονέλ Μέσι. Ο Αμερικανός, στα 56 του πια, απείλησε τον Κανέλο Άλβαρες ότι θα… επιστρέψει στο ρινγκ, σε περίπτωση που ακουμπήσει τον Μέσι: «Κάποιος που αποκαλείται “Κανέλο” απείλησε τον Μέσι. Εάν τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα χρειαστεί να επιστρέψω στο ρινγκ».

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Άλβαρες, πάντως, πέτυχε το στόχο του, δηλαδή να του αποδοθεί το κίνητρο της αγάπης για το Μεξικό. Ως εκ τούτου και αφού η παρεξήγηση λύθηκε, ζήτησε συγγνώμη και από τον Μέσι και από το λαό της Αργεντινής. Η ευκαιρία του, άλλωστε, απέρρεε του γεγονότος να θεωρηθεί Μεξικανός έως μυελού οστέων, κάτι που του… λείπει.