Παγκόσμιο Κύπελλο με ενισχυμένες αποδόσεις και 1000+ αγορές ανά ματς

Στον δρόμο για την κορυφή στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη είναι βέβαιο πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι παίκτες από τους οποίους οι ομάδες τους περιμένουν πολλά.

 

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα λόγια για το ρόλο του Λιονέλ Μέσι στο όνειρο της Αργεντινής για την 3η κατάκτηση της διοργάνωσης. Ο Σκαλόνι «τρίβει τα χέρια» του με τον 35χρονο, καθώς ενσωματώθηκε στην αποστολή της «αλμπισελέστε» διανύοντας ένα εξαιρετικό πρώτο μισό στη σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Σε 19 εμφανίσεις έχει πετύχει 12 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 14 ασίστ. Ειδικά στις τελικές πάσες ποντάρει πολλά ο τεχνικός της Αργεντινής, καθώς είναι κομβική η παρουσία του Μέσι στην τροφοδότηση των συμπαικτών του. Δεν αποκλείεται να αναδειχθεί κορυφαίος δημιουργός της διοργάνωσης.

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως θα ήθελες να είναι!

 

Μεγάλη τροφοδοσία από τους συμπαίκτες του περιμένει και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» επιστρέφει σταδιακά μετά τον τραυματισμό του και ο Ντιντιέ Ντεσάν περιμένει πώς και πώς να τον δει τοποθετημένο στην κορυφή της επίθεσης της Γαλλίας. Και πώς να κάνει διαφορετικά όταν τα νούμερα του 34χρονου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνουν σε… αστρονομικά επίπεδα! Υπενθυμίζεται πως πέρσι σημείωσε 44 γκολ σε 46 εμφανίσεις!

 

Αντίστοιχο φορτίο στο επιθετικό κομμάτι θα έχει και ο Χάρι Κέιν στην Αγγλία. Φορώντας το περιβραχιόνιο των «λιονταριών», ο επιθετικός της Τότεναμ αναλαμβάνει να οδηγήσει την Αγγλία στον δρόμο της επιστροφής στην κορυφή ύστερα από το 1966. Κι αυτός προέρχεται από καλό ξεκίνημα, μετρώντας ήδη 13 τέρματα σε 22 συμμετοχές.

 

Η εκκίνηση της Αγγλίας στον όμιλο κόντρα σε Ιράν, ΗΠΑ και Ουαλία τον ευνοεί για να μπει δυναμικά στη διοργάνωση και στην διεκδίκηση του «χρυσού παπουτσιού». Μάλιστα, είναι βέβαιο πως οι συμπαίκτες του θα τον σημαδέψουν αρκετά. Ο ίδιος είναι πολύ καλός και στον αέρα, διόλου τυχαίο ότι φέτος έχει σημειώσει 6 γκολ με κεφαλιά.

 

Στοίχημα παγκόσμιας κλάσης στη Novibet

 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως θα ήθελες να είναι!

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.