Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις

Ημιτελικός σαν… τελικός στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια». Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται το Σάββατο (19:15) στο Ηράκλειο στους «4» της διοργάνωσης και ο νικητής του ντέρμπι θα γίνει αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό της Κυριακής. 

 

Ο κάτοχος του τίτλου, Ολυμπιακός παρατάσσεται με στόχο το «repeat», όντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που έχει φανεί κυρίως στην Euroleague. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στον προημιτελικό ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο του Άρη (82-51) και είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που έχουν χτίσει κόντρα στους «πράσινους».

 

Ο Ολυμπιακός μετράει 10-0 νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό από πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις και με την 11η θα αγγίξει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της φετινής σεζόν.

 

Οι φετινοί πρωταγωνιστές στο «ερυθρόλευκοι» ρόστερ είναι πολλοί. Ο Βεζένκοφ είναι το απόλυτο «πολυεργαλείο» στο παρκέ, οι Σλούκας, Γουόκαπ, Μακίσικ και Λαρεντζάκης έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα στην περιφέρεια, ενώ κάτω από το καλάθι ο Φαλ έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση με τους ψηλούς του «τριφυλλιού».

 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 1(-8.50):1.87 2(+8.50):2.07

 

Ο Παναθηναϊκός, που «σφράγισε» το εισιτήριο νιώθοντας άγχος μόνο στο φινάλε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (87-80), φιλοδοξεί να βάλει τέλος στον αρνητικό σερί και να μοιράσει «χαμόγελα» στους φίλους του διεκδικώντας την κούπα.

 

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναζητεί την πρώτη του νίκη σε «αιώνιο» ντέρμπι και περιμένει πολλά από τα βασικά του όπλα. Στο σκοράρισμα θα ηγηθούν οι συνήθεις ύποπτοι Μπέικον και Λι, ενώ κάτω από τη ρακέτα ο Παπαγιάννης θα έχει πλέον και τη βοήθεια του πρώην «ερυθρόλευκου» Αγραβάνη.

 

«Αγκάθι» για το «Τριφύλλι» παραμένει η άμυνα και ο Μαυροβούνιος τεχνικός περιμένει πολλά στο πίσω μέρος του παρκέ από τους Πονίτκα και Γκουντάιτις. Ο νέος σουτέρ του «Τριφυλλιού», Ματ Τόμας, τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού και τη θέση του στο ρόστερ κάλυψε ο Γουόλτερς.    

 

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό, αφού έχει 20 Κύπελλα στη συλλογή του. Στον περσινό τελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε (81-73) απέναντι στο «Τριφύλλι» κι έφτασε τις 10 κατακτήσεις.

 

 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

 

Οι μεγάλες μάχες στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.