Ολυμπιακός: Αναγέννησε τον Χάμες Ροντρίγκες, σύμφωνα με την «As»

Αναμενόμενο ήταν να ακολουθεί οι Ισπανοί την πρόοδο του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος κάνει μια πραγματικά νέα αρχή στον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός είχε μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014, μετά το εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο που έκανε στη Βραζιλία, αλλά παρ’ ότι δεν ήταν εντελώς αφανής στη θητεία του, οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί προς το πρόσωπό του δεν ήταν ανάλογες της παρουσίας του.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Χάμες, που έπαιξε και στην Μπάγερν μια διετία, από το 2017 έως το 2019, ως δανεικός, πήγε στην Έβερτον το 2020, πριν παίξει στην Αλ Ραγιάν την περίοδο 2021-22 και καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Η ισπανική εφημερίδα «As» χαιρετίζει την παρουσία του στο λιμάνι, αφού σημειώνει την αναγέννησή του. «Υπήρξαν δύο διαφορετικά εξάμηνα για τον Χάμες Ροντρίγκες το 2022. Η επιθυμία του να φύγει από την Αλ Ραγιάν και η αποτυχία να προκριθεί με την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σημάδεψαν το πρώτο μέρος της χρονιάς του.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Στη συνέχεια, όμως χάρη στον Ολυμπιακό επέστρεψε στην Ευρώπη και έκανε έναν νέο κύκλο στην εθνική ομάδα. Ενδιάμεσα μία αδράνεια διάρκειας 161 ημερών. Όλα άλλαξαν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα από το Κατάρ και υπέγραψε ως ένα μεγάλο αστέρι στη νέα του ομάδα. Η ευχή του είχε εκπληρωθεί αφού του δινόταν μία νέα ευκαιρία στη Γηραιά Ήπειρο, μέσα από τον πιο νικηφόρο σύλλογο της Ελλάδας.

Η ένταξη του Χάμες στον Ολυμπιακό έγινε ώρες πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στη χώρα αυτή, για τον λόγο αυτό δεν μπόρεσε να εγγραφεί στη φάση των ομίλων του Europa League. Η ελληνική Super League ήταν ο βασικός και μοναδικός στόχος -σε επίπεδο συλλόγων- για αυτόν πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Παρά το γεγονός ότι το ντεμπούτο του δεν ήταν το αναμενόμενο (ήττα από τον Άρη), σιγά σιγά ανέβηκε και τον Οκτώβριο μάλιστα επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε 8 παιχνίδια, σημείωσε 2 γκολ και έδωσε 1 ασίστ», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο προς τιμήν του Χάμες Ροντρίγκες.