Ολυμπιακός: Έτσι ξαφνικά, Χάμες Ροντρίγκες τέλος

Έμοιαζε σχεδόν σίγουρο πριν ένα μήνα ότι ο Ολυμπιακός θα ανανέωνε την οψιόν αγοράς του Χάμες Ροντρίγκες. Αυτό που αρκούσε, ήταν υποτυπωδώς καλή συμπεριφορά από τον Κολομβιανό, ένα θρύλο του ποδοσφαίρου στη χώρα του. Δεν έγινε. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πιθανότατα η πλάκα του ντόμινο που έπεσε μετά την αποχώρηση του Μίτσελ.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Έτσι, επιβεβαίωθηκαν, σε ελάχιστο χρονικό φάσμα, οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών και, κυρίως, ωρών,  σε ό,τι αφορά την περίπτωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Χάμες. Τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4) αποφασίστηκε, όχι απλώς να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν αλλά, να τερματιστεί τώρα το συμβόλαιό του.

Οι Πειραιώτες και ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής προέβησαν σε κοινή ανακοίνωση.Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Παρ’ ότι υπήρξαν κάποιες εντάσεις τελευταία, έγινε μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο πλευρές να βγει όσο πιο «βελούδινο» διαζύγιο και φαίνεται από αμφότερες τις ανακοινώσεις.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο Ολυμπιακός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, ενώ ο ίδιος ο Χάμες ανέφερε ότι θα αισθάνεται πάντα μέλος του συλλόγου και του Πειραιά και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο.

Είχε γίνει ξεκάθαρο πού οδηγούνταν η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών τα τελευταία 24ωρα. Ο αποκλεισμός του από τον Ζοσέ Ανιγκό για την αποστολή του παιχνιδιού ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας (2-1) υπήρξε δηλωτικός. Πρέπει να αθροιστεί η τοποθέτηση του Γάλλου υπηρεσιακού τεχνικού,  με την οποία έκανε σαφές ότι η ομάδα δεν εξαρτάται από τον 31χρονο ποδοσφαιριστή όσο ποιοτικός κι αν είναι, αλλά και το δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας «As», νωρίτερα την ίδια μέρα, που έλεγε ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του παίκτη και αποχωρεί.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η θητεία του Χάμες στον Ολυμπιακό τερματίστηκε με 23 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1.527 λεπτά.