Άρχισαν Να Φένονται Τα Σχέδια Του Ερέρα Για Το Αποψινό Ντέρμπι

Αποκαλύπτονται σιγά σιγά τα πλάνα του τεχνικού των κιτρίνων Πάκο Ερέρα για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00).

Ο Ερέρα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει κάτω από τα γκολποστ τον Κουέστα με τους Μάβραϊ και Βέλεθ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δεξιός οπισθοφύλακας θα αγωνιστεί ο Τζανακάκης και αριστερός ο Βαλεριάνος, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό.

Σιώπης και Μπάσα θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, για τη θέση του επιτελικού μέσου ο προπονητής
του Άρη έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Ντιγκινί και Μαρτίνες ενώ οι δυο εξτρέμ θα είναι ο Ματέο Γκαρσία αριστερά και ο αγαπημένος της εξέδρας Μπρούνο Γκάμα δεξιά ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Γιουνές με αναπληρωματικό τον Ναζλίδη.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουσα, Ντιγκινί, Φραν Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μαρτίνες, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Στον αντίποδα ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει κι αυτός
τα πλάνα του με πονοκέφαλο τον τραυματία Μαουρίσιο.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του που φέρεται να παίρνει φανέλα βασικού.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Πασχαλάκης με τους Κρέσπο-Βαρέλα μπροστά του σαν στόπερ. Αριστερά στην άμυνα ο Βιερίνια και δεξιά ο Μάτος. Στη μεσαία γραμμή Κάνιας-Βέρνμπλουμ και μπροστά τους Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Λημνιός. Μοναδικός προωθημένος ο Πρίγιοβιτς.