Ματσάρες σε La Liga και Ligue 1 με Bet Builder και live streaming*

Πέμπτη σε ρυθμούς… σαββατοκύριακου με τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να επιστρέφουν και να γεμίζουν με δράση το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Για τη La Liga στις 20.15, η Μπέτις και η Μπιλμπάο θα παλέψουν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι «βερδιμπλάνκος» θέλουν να κάνουν αγωνιστικό restart, αφού μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (1-2-2). Το μεγάλο τους πρόβλημα ήταν η αμυντική αστάθεια, καθώς ακόμη και στο γήπεδό τους δέχονται σταθερά γκολ. Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνουν και τα πέντε γκολ που δέχτηκαν στις τέσσερις πιο πρόσφατες υποχρεώσεις τους εκεί.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία έχει τους ίδιους βαθμούς (24β.), καλείται να δείξει πως είναι σε θέση να βελτιώσει την εικόνα της μακριά από τη χώρα των Βάσκων. Εκεί, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρόσφατο καρέ εξορμήσεων της (0-2-2).

Μπέτις – Μπιλμπάο 1:2.70 X:3.40 2:2.70

Στη Ligue 1, η Μαρσέιγ θέλει να ξαναβάλει το πόδι στο γκάζι και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τουλούζ (22.00). Οι Μασσαλοί κρατήθηκαν «ζωντανοί» στη μάχη του Champions League με τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Λιόν και Μονακό πριν από τη διακοπή και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν μπροστά τους δύσκολο έργο αν δεν βελτιώσουν τις εκτός έδρας επιδόσεις τους (1-1-5).

Μαρσέιγ – Τουλούζ 1:1.55 X:4.55 2:5.70

Μισή ώρα αργότερα στη Μαδρίτη (22.30), η Ατλέτικο θα ξεκινήσει την επιχείρησή της για δυναμική επιστροφή στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας. Έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέες απώλειες, αφού κινδυνεύει να κάνει ντέρμπι την είσοδό της στο επόμενο Champions League. Απέναντί της θα βρει την Έλτσε, που παραμένει «κολλημένη» στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη ύστερα από 14 παιχνίδια (0-4-10).

Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε 1:1.28 X:5.70 2:12.25

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.