Λιονέλ Μέσι: Μαφιόζικη επίθεση με 14 σφαίρες και απειλητικό σημείωμα σε σούπερ μάρκετ – Ανήκει στη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο

Η φράση «μαφιόζοι στο Ροζάριο πυροβόλησαν σούπερ μάρκετ για να απειλήσουν τον Λιονέλ Μέσι» ούτε κατά διάνοια έμοιαζε να έχει θέση στην ιστορία του ανθρώπινου είδους. Κι όμως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό συνέβη. Το ξέρουμε διότι διανθίστηκε με ένα εξόχως απειλητικό σημείωμα για τον Αργεντινό, και μάλιστα τη στιγμή που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και τον λατρεύουν σε όλη τη χώρα. 

Απίθανο! Λες και επρόκειτο για το 2011, τότε που η Αργεντινή είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά του Copa America, με αντίπαλο την Ουρουγουάη, και όλη η χώρα φέρεται να τον μισούσε. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Αναλυτικά, λοιπόν: Επίθεση σε σούπερ μάρκετ του Ροζάριο, που ανήκει στην Αντονέλα Ροκούτσο, φέρεται να είχε αποδέκτη τον Λιονέλ Μέσι, όπως ανέφερε το rozario3. Η επίθεση λογίζεται ως μαφιόζικη και οι δράστες στοχοποιούν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, απειλώντας τον. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Άλλωστε, γάζωσαν τα στόρια του σούπερ μάρκετ, ιδιοκτησίας συζύγου Μέσι, με 14 σφαίρες και τράπηκαν σε φυγή, αφού φρόντισαν να αφήσουν και ένα προειδοποιητικό σημείωμα, γραμμένο σε ένα τσουβάλι με κάρβουνο.

«Μέσι, σε περιμένουμε. Ο Χαβκίν είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατέψει», αναφέρει το μήνυμα.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

O Xαβκίν είναι ο δήμαρχος του Ροζάριο και προσπαθεί να τα βάλει με τους ναρκέμπορους.