Λίβερπουλ: Ο Γιούργκεν Κλοπ εκπλήσσεται που βρίσκεται ακόμη στον πάγκο της

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League το Σάββατο και, φυσικά, υπήρχε μια μερίδα κόσμου που αναρωτιέται ποιος είναι ο κίνδυνος απόλυσης του Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι της ομάδας. 

Ο είναι ο μακροβιότερος προπονητής που φιγουράρει αυτή τη στιγμή σε πάγκο ομάδας στην Premier League, όντας στο τιμόνι της Λίβερπουλ εδώ και 7 χρόνια και 177 ημέρες, με τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τη διοίκηση των «κόκκινων» να αποτελεί ωστόσο την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Φυσικά, δεν είναι ο μακροβιότερος στην Ιστορία της Λίβερπουλ, αφού ο Μπιλ Σάνκλι κάθισε στον πάγκο που εκείνος τον έκανε ένδοξο -και έβαλε το λιθαράκι του ώστε ο κόσμος να είναι επιεικής με τους προπονητές της ομάδας στην πάροδο του χρόνου. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πάντως, δεν βολεύει τον Κλοπ, αφού μόνον την Κυριακή, 2 Απριλίου, η Λέστερ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μπρένταν Ρότζερς ύστερα από 4 χρόνια και 1 μήνα και την Τσέλσι κούνησε μαντίλι στον Γκρέιαμ Πότερ μόλις 206 ημέρες έπειτα από την πρόσληψή του αντί του Τόμας Τούχελ.

Οι δύο αυτές απομακρύνσεις έφεραν μάλιστα… ρεκόρ στην ιστορία της Premier League, με 12 αποχωρήσεις μέσα σε μία σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ερωτάται για την ιδιαίτερα επισφαλή θέση στην οποία βρίσκονται οι προπονητές και να περιγράφει την όλη κατάσταση με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

«Τι μπορώ να πω; Νομίζω πως ο ”ελέφαντας στο δωμάτιο” είναι το γιατί εγώ βρίσκομαι ακόμα εδώ, σε αυτόν τον τρελό κόσμο! Είμαι ο τελευταίος επιζών. Γνωρίζω πως το ότι συνεχίζω στο κλαμπ έχει να κάνει με τις επιτυχίες του παρελθόντος, όχι για όσα έχουμε πετύχει αυτή τη σεζόν. Αν η φετινή σεζόν ήταν η πρώτη μου στον σύλλογο, τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά», τόνισε ο Γερμανός, για να προσθέσει με νόημα: “Δεν φοβάμαι την απόλυση, όχι. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, χρειάζεται μόνο να φέρνεις αποτελέσματα. Ως Λίβερπουλ θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αλλάξουμε, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Χρειάζεται να επιλύσουμε την κατάσταση».

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Από τη μεριά του, ο Τόμας Τούχελ, που αποχώρησε της Τσέλσι στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, ύστερα από απόφαση της διοίκησης, τόνισε σε ανάρτησή του: «Είδα τα νέα με την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ το βράδυ της Κυριακής, εμένα μου πήρε λίγο χρόνο για να χωνέψω την αποδέσμευσή μου. Η Τσέλσι άλλαξε πάρα πολύ μετά από αυτό, οπότε με επηρέασε λιγότερο».