Βόλος: Ο Μπαριέντος καταγγέλλει το μάνατζέρ του για δωροδοκία στο ματς με τον Ολυμπιακό – «Μου πρότεινε 40.000 ευρώ για να πάρω κόκκινη»

Πολύ σοβαρή είναι η καταγγελία που έκανε ο Ζαν Μπαριέντος για το τι συνέβη πριν το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για τη 17η αγωνιστική της Super League. Ο Βόλος ηττήθηκε εύκολα από τους «ερυθρόλευκους» στο Πανθεσσαλικό (0-4), το οποίο, ωστόσο, ήταν γεμάτο με οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά το ενδιαφέρον αφορά στο τι ζητήθηκε από τον ποδοσφαιριστή της θεσσαλικής ομάδας πριν βγει στο γήπεδο και πώς αντέδρασε.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Ουρουγουανός μέσος του Βόλου, Ζαν Μπαριέντος, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στην Εισαγγελία του Βόλου, αναφέροντας ότι έγινε αποδέκτης προσπάθειας δωροδοκίας από τον μάνατζέρ του, ώστε να επιδιώξει να δεχτεί κόκκινη κάρτα στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (0-4) για την 17η αγωνιστική της Super League.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο άσος των Θεσσαλών υποστήριξε πως ο ατζέντης Γιώργος Τσουρής, Κύπριος στην καταγωγή και ιδιοκτήτης της εταιρείας Magico Sports, του ζήτησε να πάρει κόκκινη κάρτα αντί του ποσού των 40.000 ευρώ. Η ύπαρξη της καταγγελίας του ποδοσφαιριστή στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να προχωρήσει σε καταγγελία από την πλευρά της, τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη FIFA. 

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, αναφέρουν ότι «δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες, τουλάχιστον όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) πήρε θέση και με ανακοίνωσή του στήριξε τον Ουρουγουανό: «Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος που κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του και επικροτεί το θάρρος που επέδειξε ώστε να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια. Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές και μη, να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους όποιους υπεύθυνους ενώπιων της δικαιοσύνης».