Βασίλης Τσιάρτας: Τον αποκήρυξαν η μάνα και η αδελφή του – «Ούτε έχουμε ούτε πρόκειται ούτε θέλουμε να έχουμε σχέση με την πολιτική δραστηριότητά του»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Τσιάρτας με μία κίνησή του δίνει στον κόσμο αφορμή για να νιώσει προσβεβλημένος, πάντως οι τοποθετήσεις του ανά καιρούς δεν είχαν επιφέρει την αντίδραση της ίδιας της οικογένειάς του.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Τώρα, η ανακοίνωση ότι θα κατέβει στην πολιτική σκηνή με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, η οποία ήρθε από ίδια χέρια, επισημοποιεί τις ανά καιρούς απόψεις του και η μητέρα του, Σοφία, και η αδελφή του, Ελευθερία, διαχωρίζουν εαυτόν, αναφέροντας πως δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτήν την κίνηση.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν, σε ό,τι φαίνεται πως είναι επίσημη κοινή δήλωσή τους, πως δεν θα έχουν και δεν θέλουν να έχουν σχέση με αυτήν την κίνηση.

Επίσης, φαίνεται ότι είναι σημαντικό πως θέλουν να δείξουν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής, ένα από τα πιο άρτια αριστερά πόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχει ανατραφεί κατ’ αυτόν τον τρόπο από τον πατέρα του, Αναστάσιο, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου

Βέροια, 06/02/2023

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του.

Με εκτίμηση

Σοφία, χήρα Αναστασίου Τσιάρτα

Ελευθερία Τσιάρτα του Αναστασίου»