Τραγικό επίλογο είχαν οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τραγικό επίλογο είχαν οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, παραμονή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

 

Οι βίαιες συμπλοκές μεταξύ οπαδών είχαν έναν τραγικό επίλογο με τον θάνατο ενός 22χρονου φίλου της ΑΕΚ, τον Μιχάλη από την Ελευσίνα. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν ήταν δυνατό να σταματήσει η αιμορραγία και έχασε τη ζωή του. Η αστυνομία ξεκίνησε προανάκριση για το περιστατικό.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Εκτός από τον θάνατο του Μιχάλη, υπήρξαν και άλλοι τραυματισμοί στα επεισόδια. Οι συγκρούσεις προκάλεσαν επίσης τον τραυματισμό ενός 17χρονου, που χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι. Επιπλέον, άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων τριών Ελλήνων και πέντε Κροατών, οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Η ένταση και η βία που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια των συμπλοκών είχε δημιουργήσει ανησυχία και αναταραχή. Οι συγγενείς των θυμάτων, καθώς και άνθρωποι που εμπλέκονταν στις συμπλοκές, εισέβαλαν στο νοσοκομείο, αυξάνοντας την ένταση. Εννέα τραυματίες νοσηλεύτηκαν, για περαιτέρω περίθαλψη. 

Αν και η UEFA απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών, οι Κροάτες αγνόησαν αυτή την απόφαση!!!!!!!!!!!

Ο τραγικός θάνατος του νεαρού Μιχάλη έθεσε ένα θλιβερό ερώτημα για τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι αναβολές είναι περιορισμένες λόγω του αυστηρού προγράμματος των προκριματικών αγώνων του Champions League, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή και η αστυνομία θα πρέπει να αποφασίσουν αν ο αγώνας θα διεξαχθεί, λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες των δραματικών εκείνων γεγονότων.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online