Το βέλος από τη Μποτσουάνα

Ο Λετσίλε Τεμπόγκο επιβεβαίωσε ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα 100μ στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 20 κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ και μάλιστα περπατώντας κι έτσι γίνεται δίχως αμφιβολία το νέο μεγάλο όνομα στα σπριντ. Ο Λετσίλε Τεμπόγκο από την Μποτσουάνα επιβεβαίωσε ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα 100μ στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 20.

 

Ο 19χρονος σπρίντερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κάλι βελτιώνοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που ανήκε στον ίδιο και το σημαντικό είναι τόσο το 9.91 που σημείωσε όσο και το γεγονός ότι στα τελευταία 30 μέτρα περπατούσε και μάλιστα είχε γυρίσει προς τον Τζαμαϊκανό Ενκρουμί και του μιλούσε.

 

Το που θα σταμάταγε το χρονόμετρο εάν συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, ωστόσο αυτός ο αθλητής δεδομένα θα μας απασχολήσει στο μέλλον αφού οι ειδικοί μιλούν για φαινόμενο.

 

Θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια σίγουρα με τους χρόνους του και δείχνει πως αν είναι το ίδιο υγιής και συνεχίσει τη σκληρή δουλειά το παγκόσμιο φαίνεται πως θα καταρριφθεί άμεσα και ονόματα όπως αυτό του Μπολτ θα φαντάζει πολύ μακρινό πίσω στο παρελθόν.

 

Στοιχηματικές Εταιρίες ->