Τα λάθη των στοιχηματικών πρέπει να τα πληρωθούμε!

Υψηλές αποδόσεις, στο όριο του λάθους! Θα τους πιάσουμε;

Έγιναν ξαφνικά μηχανές των γκολ;

Μπράιτον – Τότεναμ και ξεκάθαρος φαβοριτισμός στο Over 2,5… Γιατί ρε μάγκες; Η Μπράιτον που παίζει για τη ζωή της σε κάθε ματς ταμπουρώνεται και ξεχνά να επιτεθεί. Μην πιάνουμε μεμονωμένα περιστατικά, αυτή είναι η φιλοσοφία της. Όσο για την Τότεναμ, έρχεται από το στραπάτσο στο Μιλάνο και δείχνει στα τελευταία παιχνίδια της ότι δεν μπορεί να συνέλθει. Έχει και απουσίες και ο Κέιν δεν μπορεί μόνος να τραβήξει το κουπί. Είναι λάθος για μας το υψηλό Under και θα πάμε να το εκμεταλλευτούμε!

Ένα γκολ μωρή Σάλκε…

Η Σάλκε υποδέχεται τη Μπάγερν στις 19:30. Μην τους ξυπνάτε, όνειρο ζουν! Ντάξει, η ομάδα του Κόβατς μπορεί να κάνει παπάδες και να φύγει με τρίποντο και ντόρτια από την έδρα της αντιπάλου της. Αλλά αυτοί οι γηπεδούχοι τι διάολο κάνουν, βάτες ράβουνε; Έχουνε ταλεντάκια, έχουν παίκτες που προσπαθούν να παίξουν το τόπι. Τα πηγαίνουν χάλια μέχρι τώρα, όμως κόντρα στους Βαυαρούς μπορεί να γυρίσει ο διακόπτης. Και στην τελική τι ζητάμε ρε μάγκες; Το G/G!

Λάθος 101%…

Στρασβούργο – Αμιάν είναι το ματς και μας βγήκε το μάτι με την απόδοση στο Over! Οι γηπεδούχοι παίζουν για τη χαρά του παιχνιδιού. Πιέζουν, αφήνουν χώρους πίσω και σκοράρουν μπροστά. Ωραίο σενάριο για τα πολλά γκολ. Η Αμιάν τσιμπάει σε τέτοιες καταστάσεις και ξανοίγεται. Προσπαθεί κι εκείνη να ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να γίνονται ωραία παιχνιδάκια. Είναι λάθος 101% και κατά πολύ μεγάλο βαθμό. Το Over αυτό έπρεπε να ανοίξει κοντά στο 2 κι όχι στο 2,30. Το παίρνουμε και λέμε ευχαριστώ…

Μπράιτον – Τότεναμ Under 2,5 | 2,02

Σάλκε – Μπάγερν G/G | 1,87

Στρασμπούργκ – Αμιάν Over 2,5 | 2,30

 

  • Απόδοση τριάδας: 8,69
  • Αποδόσεις