Ταλέντο που προκαλεί ενδιαφέρον

Πέντε μέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, πληροφορίες στο μεταγραφικό παζάρι αναφέρουν πως ο 22χρονος Νορβηγός χαφ, Γιόχαν Χόβε, έχει προξενήσει ελληνικό ενδιαφέρον και είναι ένας παίκτης που αξίζει να τον προσέξουμε.

 

 

Απομένουν μετρημένες πέντε μέρες ως το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Τα περισσότερα, έχουν γίνει. Πινελιές απομένουν. Τελευταίες, αλλά σημαντικές. Γι’ άλλους περισσότερο, γι’ άλλους λιγότερο αλλά όπως και να είναι η κατάσταση ακόμη υπάρχουν μεγάλα ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά και νέα ταλέντα.

 

Αυτονόητα τα σενάρια και οι πληροφορίες, ειδικά εφόσον η ελληνική αγορά παραμένει ακόμη ανοιχτή και συνεπώς προσφέρει διεξόδους σε όσους αναζητούν άμεσες λύσεις.

 

Μια από τις αναφορές μας έχει να κάνει με τον Γιόχαν Χόβε. Νορβηγός μέσος, “οκτάρι”, με τεχνική επάρκεια να καλύψει και πιο προωθημένο ρόλο, στα 22 του διεθνής με την εθνική ελπίδων της χώρας του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χόβε έχει τσεκαριστεί ενδελεχώς από δύο ελληνικές ομάδες. Τα σχετικά reports είναι θετικά και… πλήρη, μιας και υπάρχει ενημέρωση ακόμη και για το καθεστώς του Νορβηγού χαφ αλλά και για το ύψος της δαπάνης που απαιτείται για άμεση αγορά.

 

Στοιχηματικές Εταιρείες -> Στοιχηματικές Εταιρείες