Σωστός τρόπος

Λάθη που δεν πρέπει να κάνουν

οι παίκτες του στοιχήματος

Οι εταιριες στοιχηματων είναι εδώ για να μας προσφέρουν ευκαιρία για κέρδος. Εμείς είμαστε αυτοί που θα καθορίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας ώστε να μπορέσουμε να τις κερδίσουμε και να μην είμαστε χαμένοι. Πως θα γίνει αυτό, μα με το να αποφύγουμε τα λάθη στο παιχνίδι μας. Ας δούμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε, αλλά πολλές φορές τα κάνουμε.

Προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα στάνταρ στο παιχνίδι μας. Είναι πολύ επίφοβα και είναι πιθανόν να πιάσουμε τα ζητούμενα και να χάσουμε το στοίχημα μας στην εταιρία για ένα μόνο παιχνίδι. Επίσης και οι διπλές ευκαιρίες που συνδυάζονται με τα στάνταρ είναι σχετικά λάθος παίξιμο. Ακόμη όταν επιλέγει κάποια παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις, δεν μπορείς να βάζεις και παιχνίδια με μικρές αποδόσεις. Άσχετα αν στοιχηματικές εταιρίες όπως η stoiximan  σου δίνουν καλές και υψηλές αποδόσεις δεν μπορείς να ανακατεύεις τις αποδόσεις, αλλά να έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο. Δεν πρέπει να πέφτουμε στις παγίδες των στοιχηματικών εταιριών που μας δίνουν ένα εμπορικό παιχνίδι σε απόδοση μεγαλύτερη του φυσιολογικού. Η Στοιχηματική εταιρία όπως π.χ. η stoiximan είναι ενημερωμένη προφανώς για τα δεδομένα του αγώνα και ανάλογα βγαίνει στην αγορά. Φυσικά όταν είναι να επιλέξουμε ποια παιχνίδια θα ποντάρουμε, αυτό γίνεται κατόπιν μελέτης των δεδομένων και ανάλυσης και όχι τυχαία και αυτά που εμείς θέλουμε. Το τελευταίο σενάριο είναι αυτό που επιθυμούν οι στοιχηματικές εταιρίες ώστε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Στο στοίχημα δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας μόνο το κίνητρο των ομάδων και τις βαθμολογίες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να συνεκτιμηθούν, όπως η ψυχολογία, η έδρα, ο διαιτητής, οι σχέσεις των δύο ομάδων ακόμη και τι καιρό θα κάνει. Επίσης ένα μεγάλο λάθος των παικτών που παίζουν σε στοιχηματικές εταιρίες όπως η stoiximan και άλλες, είναι το πλήθος των αγώνων. Δεν πρέπει να ποντάρουμε σε στοίχημα με 7ή 8ή και παραπάνω παιχνίδια, γιατί κάνουμε πιο εύκολο το δρόμο προς τον κουβά. Ιδανικά θα είναι μια τριάδα ή μια τετράδα.

Φυσικά υπάρχει και το μονό ποντάρισμα που όλες σχεδόν οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν. Βέβαια για να κάνουμε ένα τέτοιο ποντάρισμα ή θα πρέπει τα παιχνίδια που επιλέγουμε να έχουν μεγάλες αποδόσεις ή έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε ένα μεγάλο και σεβαστό ποσό. Κακό είναι να έχουμε λάθος νοοτροπία στο στοίχημα και να βάζουμε στο μυαλό μας ότι αυτή η ομάδα είναι αδιάφορη, η άλλη ενδιαφερόμενη άρα ξέρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχουν όντως φορές που συμβαίνει αυτό, αλλά στην πλειοψηφία καμία ομάδα δεν κατεβαίνει να χάσει και καλό θα είναι να μην πέφτουμε στην παγίδα αυτή.

Επίσης πολλοί παίζουν ό,τι πραγματικά κινείται σε όλα τα αθλήματα και όλη τη μέρα. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό ή να ποντάρουμε κάθε φορά που απλά έχει αγώνες. Ακόμη και αν γενικά έχουμε καλό ποσοστό επιτυχία η μάχη με την στοιχηματική εταιρία είναι άνιση. Ακόμη δεν νοείται να συμπεριλαμβάνουμε σε συστήματα αποδόσεις του 1,30 και του 1,50. Όταν θέλουμε να παίξουμε με σύστημα κάποιους αγώνες, πρέπει οι αποδόσεις των αγώνων να ξεκινάνε από το 2 ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα κέρδος ακόμη σε και περίπτωση απώλειας κάποιου προγνωστικού.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα δεν αποτελούν οδηγό για το ταμείο. Σίγουρα όμως ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές δε θα κάνουμε πιο εύκολο το έργο των εταιριων στοιχηματος και βελτιώνουμε τις πιθανότητες μας για το ταμείο.