Stoiximan


Αξιολόγηση Stoiximan

Αξιολόγηση Stoiximan

Ο stoiximan είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Είναι αναμφίβολα η κορυφαία επιλογή για χιλιάδες Έλληνες παίκτες του στοιχήματος. Η πρώτη φορά που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ήταν το 2006 ως Poker.gr. Από το 2012 έχει πάρει την τελική μορφή του. Αυτή τη διατηρεί μέχρι σήμερα, προσφέροντας στοίχημα και online stoixima!

Πλέον, ο στοιχιμαν προσφέρει τις υπηρεσίες του και στη Ρουμανία. Εκεί είναι στον αέρα ως Betano. Παράλληλα, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα είναι μια από τις 24 αδειοδοτημένες εταιρείες. Παρέχει νόμιμα το προϊόν του στη χώρα μας. Έχει εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την Ε.Ε.Ε.Π (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων).

Stoiximan

Κοινωνικό πρόσωπο και χορηγίες

Είναι μια στοιχηματική εταιρία με κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη. Με το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης να είναι αυξημένο σε όλα τα μέλη του και τη στήριξη σε οργανισμούς. Όπως η «ΦΛΟΓΑ» και το «Χαμόγελο του Παιδιού», να είναι έμπρακτη και από καρδιάς. 

Στέκεται στο πλάι του Ελληνικού και Κυπριακού αθλητισμού. Ενθαρρύνει παράλληλα το Fair Play, με τη χορηγική υποστήριξη ομάδων και αθλητών στις προσπάθειές τους. Oι ομάδες ποδοσφαίρου ανδρών των Ολυμπιακού & ΠΑΟΚ. Οι Εθνικές Ομάδες Πόλο τόσο ανδρών και γυναικών, όσο και τα μικρότερα τμήματα των εφήβων και των νέων. Οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) και Λευτέρης Πετρούνιας (Κρίκοι/Γυμναστική), ο Πρωταθλητής Ευρώπης (μήκος) Μίλτος Τεντόγλου. Πολλοί άλλοι αθλητές στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο (2020), όπως η μαραθωνοδρόμος Ράνια Ρεμπούλη, υποστηρίζονται με υπερηφάνεια από το Stoiximan μέσω του Προγράμματος Χορηγιών. Σε συνεργασία με την τιμή της υποστήριξης της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Stoiximan bonus

Online στοίχημα στο Stoiximan

Αυτό που έχει καταφέρει ο Stoiximan είναι μοναδικό. Κατάφερε μέσω της πλατφόρμας του, που είναι φιλική προς τους χρήστες και ιδιαίτερα απλή στο να βρει κανείς επιλογές και αγορές για ονλαιν στοιχημα, να κάνει εύκολη τη μετάβαση των παικτών στοιχήματος από τα επίγεια μαγαζιά στο διαδικτυακό stixima. Το στοίχημα γίνεται παιχνίδι στην πλατφόρμα του, όπου υπάρχουν χιλιάδες αγορές για όλα τα αθλήματα.

Aμερικάνικο Ποδόσφαιρο, Formula1, Hockey, Lifestyle, MotoGP, Mπιτς βόλεϋ, Rugby, Softball, Speedway, Xάντμπολ, Xειμερ.Αθλήματα, Αμερικάνικα Αθλήματα, Βaseball, Βελάκια, Βόλλεϋ, Γκολφ, Ιπποδρομίες, Κρίκετ, ΜΜΑ, Μηχανοκίνητα, Μπάσκετ, Μπιλιάρδο, Μποξ, Ολυμπιακοί Αγώνες, Πινγκ Πονγκ, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο, Πολεμικές Τέχνες, Τένις, Φουτσάλ. Αυτά και πολλά άλλα θα βρει κανείς στην εταιρεία στοιχήματος, που παράλληλα έχει πολλές αγορές για πολιτική, τηλεοπτικά προγράμματα και άλλα.

Stoiximan προσφορές

Γιατί να παίξω στο Stoiximan;

Αν θες να ποντάρεις σε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, αν θες να έχεις εικόνα των αγώνων που ποντάρεις μέσω Live Streaming, αν θες να έχεις την επιλογή του cash out και επιπλέον κέρδη στα παρολί, τότε κάνε εγγραφή στο Stoiximan. Κάθε μέρα θα βρεις παιχνίδια με 0% γκανιότα, ειδικά στοιχήματα, πολλές αγορές σε άλλα αθλήματα, πέραν του ποδοσφαίρου, και προσφορές (απαγορεύονται οι αναφορές σε μπόνους εγγραφής για μη εγγεγραμμένα μέλη).

Κάνε εγγραφή στο στοιχιμαν μέσα από το σάιτ μας και αυτομάτως θα μας δώσεις τη δυνατότητα να παρέμβουμε και να λύσουμε το πρόβλημά σου. Να ξέρεις πάντως πως το Support του stiximan είναι διαθέσιμο με πλήθος τρόπων και τα εξυπηρετικά στελέχη του θα σε βοηθήσουν να βρεις λύση σε κάθε πρόβλημά σου.

 

Εγγραφή στο stoiximan