Στημένη η πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου, Κατάρ-Εκουαδόρ, με σκορ 1-0 – Καταγγελία ολκής στο Twitter

Παρ’ ότι πρόκειται για την απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή στον πλανήτη και ένα από τα πλέον επουσιώδη και φεστιβικά κοινωνικά δρώμενα, η ενέργεια που αποπνέει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι από καιρό αρνητική και, όσο πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξή του, το μοτίβο δεν αλλάζει.

Αποδίδεται, στους διοργανωτές, μια συνεχής τάση προς την ανηθικότητα, είτε πρόκειται για τους εργάτες, τα δικαιώματά τους και τις συνθήκες με τις οποίες δούλεψαν για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, είτε για την τρομακτική ανισότητα που στα Εμιράτα υποσχέθηκαν πως θα εξαλείψουν αλλά ουδέν συνέβη, είτε για τις δωροδοκίες δισεκατομμυρίων δολαρίων που ακούγονται, προκειμένου να πάρουν τη διοργάνωση, και τις απίστευτες μέσες τιμές που ζητούν από τους φιλάθλους για τα παιχνίδια -μέση τιμή 327 ευρώ, η μακράν ακριβότερη στην Ιστορία, με το φθηνότερο εισιτήριο του τελικού να κάνει 781,9 ευρώ.  

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Το μόνο που τους έλειπε, ήταν να ακουστεί ότι ένα παιχνίδι έχει στηθεί πριν καν αυτό γίνει. 

Συγκεκριμένα, σεισμό προκάλεσε δημοσίευμα ενός δημοσιογράφου από τη Μέση Ανατολή λίγο πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. 

 

Ο δημοσιογράφος Αμτζάντ Ταχά αναφέρει πως το Κατάρ έχει δωροδοκήσει οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ με συνολικά 7,4 εκατ. δολάρια για να χάσουν το εναρκτήριο παιχνίδι του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022 με σκορ 1-0 και το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Το παιχνίδι αυτό ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης και η πληροφόρηση, με βάζει το συγκεκριμένο tweet, είναι ένδων και αδιάψευστη. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια

Ο εν λόγω ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι η σχετική πληροφορία επιβεβαιώνεται τόσο από ανθρώπους του Κατάρ όσο και από ανθρώπους του Εκουαδόρ, ενώ στη συνέχεια εύχεται να έχει ψεύτικη πληροφόρηση.

Απομένει να φανεί κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με αρκετά Μέσα από το Εκουαδόρ να αναπαραγάγει τη σχετική είδηση.

Πάντως, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό το «τιτίβισμα» του Αμτζάντ, επικράτησε ένας χαμός στα social media, με τα μέσα του Εκουαδόρ να το αναπαραγάγουν με πηχαίους τίτλους.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Κι από δω και πέρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο η αντίδραση του Κατάρ, όσο και της FIFA.