Στέφανος Κασσελάκης: Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ – Το παλίμψηστο αντιφάσεων του επίδοξου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Αν καλούσε τον Τάκη Τσουκαλά στο τηλέφωνο ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πρώτος, μία καλτ φιγούρα όταν δεν ενθαρρύνει τη βία στα γήπεδα, θα του απαντούσε: «Άντε γεια!» Ο λόγος που θα το έλεγε, δεν είναι άλλος από το ότι ο επίδοξος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι… Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ! 

Ο Κασσελάκης, βεβαίως, φαίνεται πως δεν θα χαλιόταν από αυτό. Στις πρώτες εκλογές, της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, ήταν ο νικητής με ποσοστό 44,91%. Η Έφη Αχτσιόγλου είναι δεύτερη, με 36,18%, και πάει σαν μεγάλο αουτσάιντερ στη δεύτερη διαδικασία, που πρόκειται να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Στον Κρητικό φαίνεται ότι αρέσει περισσότερο το μπάσκετ από το ποδόσφαιρο, ενώ λένε ότι είναι γνώστης του ΝΒΑ. Πάντως, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ -αν η πλειονότητα των 150.000 που έφτασαν στις κάλπες είναι όντως τέτοιοι- φαίνεται ότι τον προτίμησαν επειδή φέρνει τον…. αμερικανικό αέρα. Μόνο να φανταστεί θα μπορούσε ένας αναγνώστης τι θα γινόταν αν δεν είχε φύγει, ως αριστούχος μαθητής, από την ηλικία των 15 για τις ΗΠΑ, όπου πέρασε το λύκειο και σπούδασε σε κολέγιο. Αν, δηλαδή, ήταν ένας ομοφυλόφιλος από την Κρήτη, που δεν είχε φύγει από εκεί και δεν είχε καταφέρει να πετύχει και να γίνει εφοπλιστής. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο Κασσελάκης έχει όλα τα στοιχεία μίας rom com και εν ριπή οφθαλμού ο ΣΥΡΙΖΑ, που το έπαιζε κάστρο της Αριστεράς, είδε τον κόσμο να συντρίβει τις απόψεις που πλέον μοιάζουν μουσειακές, αφού ο 35χρονος εφοπλιστής φέρνει άλλον αέρα. Είναι αληθινός, όμως, ή μήπως μοιάζει με τις υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα στον Παναθηναϊκό; Το σίγουρο είναι πως μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. 

Ο Μάντης