Σακίρα: Ενώ ο Ζεράρ Πικέ… ξενοκοιτούσε, η πεθερά της της έγνεφε να μη μιλάει

Ένα από τα πιο in θέματα στην Ισπανία και τα social media είναι η Σακίρα. Ο χωρισμός της από τον Ζεράρ Πικέ είναι η αφορμή που ήθελαν οι ποδοσφαιρόφιλοι προκειμένου να βάλουν το μάτι τους μέσα από την κλειδαρότρυπα, για να δουν τι διημείφθη με την Κολομβιανή και τον άτακτο Καταλανό αμυντικό, ο οποίος φαίνεται ότι είχε σωρηδόν τις ερωμένες. Ουδείς ξέρει καν είναι υπερβολή το σενάριο που ακούστηκε και τον θέλει να έχει απατήσει τη Σακίρα… 50 φορές. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Τα συμπαρομαρτούντα της σχέσης είναι εξίσου σημαντικά. «Καλύτερο» από το να έχει απατήσει ο Πικέ τη Σακίρα, είναι ο ίδιος ή η οικογένειά του να έχουν επιδείξει επιθετική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Δεν είναι απαραίτητο ότι αυτή η κίνηση δείχνει πως η Μονσεράτ Μπερναμπέου (άκου επώνυμο που έχει η μάνα του Ζεράρ Πικέ, πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα) είχε κακές σχέσεις με τη Σακίρα. Όποιος εξετάσει με κάποια προσοχή το βίντεο, ενδεχομένως να αναγνώσει ότι η κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα, η οποία είχε μια κάποια επιτακτικότητα, περισσότερο μοιάζει να έγινε επειδή η Κολομβιανή είπε κάτι για την πεθερά της που η Μονσεράτ πιθανώς δεν ήθελε να ακουστεί, παρά για κάτι που αφορούσε σε μια αυταρχική συμπεριφορά.

Πάντως, τα social media βοούν πια για το πού έμπλεξε το κορίτσι, παρ’ ότι φαίνεται η πεθερά της Σακίρα να πήρε πολύ βαριά το χωρισμό του γιου της από τη νύφη της και μάλιστα να μην της καταλογίζει υπαιτιότητα.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η Σακίρα, πάντως, έγινε πάρα πολύ πλούσια με το χωρισμό της, αφού το τραγούδι της, το οποίο αφορά καθ’ ολοκληρία στον πρώην σύζυγό της, έχει κάνει 202 εκατομμύρια θεάσεις σε 13 μέρες και λέγεται ότι της έχει αποδώσει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια.