Σακίρα: Αποκαλούσε την κοπέλα του Ζεράρ Πικέ «μικρή ψόφια μύγα» πριν τον χωρίσει

Φαίνεται πως η Σακίρα έκανε τα στραβά μάτια με την απιστία του Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία. Η Κολομβιανή γνώριζε το μοντέλο ήδη και πιθανολογείται ότι ήξερε πως κάτι έτρεχε, ή τουλάχιστον το υποψιαζόταν. Διότι μόνο έτσι εξηγείται ότι είχε ήδη «σταμπάρει» τη νυν σύντροφο του πρώην ποδοσφαιριστή. Ή, εν πάση περιπτώσει, μια και σε ισπανικές εκπομπές ειπώθηκε ότι σοκαρίστηκε, κάτι της είπε το υποσυνείδητό της. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Τώρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η Σακίρα είχε βρει και παρατσούκλι για την Κλάρα Κία. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mitre Live», όπως αναφέρει η «MARCA», η διάσημη τραγουδίστρια είχε μάθει ότι ο πρώην σύζυγός της την απατούσε.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

«Η Σακίρα έβλεπε την Κλάρα Κία ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos», σύμφωνα με την εκπομπή και η καλλιτέχνιδα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μαζί της. «Ήταν η απόλυτη έκπληξη. Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, γιατί την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε “μικρή ψόφια μύγα”».

Στην εκπομπή έγιναν κι άλλες αποκαλύψεις: «Η Κλάρα Κία ήταν ένα πρόσωπο που πέρασε απαρατήρητο. Η Σακίρα δεν είδε ποτέ τον κίνδυνο, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα μάλλον φυσιολογικό κορίτσι».

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομπέρτο Αντολίν, η Κλάρα Κία ήταν εκείνη που πίεσε τον Πικέ να δημοσιοποιήσει ότι ο γάμος του με τη Σακίρα είχε τελειώσει: «Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Σακίρα».