Ροναλντίνιο: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον «Μάγο» – «Γιόρταζε κάθε γκολ με χαμόγελο και χορό»

Μπορεί ο κόσμος να μη βίωσε την πολλά υποσχόμενη εμπειρία του επαγγελματία Ροναλντίνιο, εκείνου του ποδοσφαιριστή που όταν έφτασε σε υψίπεδα κατά τα οποία ήταν άθικτος δεν κατάφερε να έχει διάρκεια, αλλά οι αναμνήσεις απαξαπάντων από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν και παραμένει ένα παιδί που μετράει τα άστρα, ένας πιτσιρικάς που μετατρέπει τα πάντα σε παιδότοπο, παραμένουν γλαφυρές. Για πολλούς, ανεξαρτήτως αν έφτασε στο πικ των δυνατοτήτων του, υπήρξε ο μέγιστος των ποδοσφαιρικών ποιητών και παραμένει στο απυρόβλητο. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Συμπτωματικά, ο Ροναλντίνιο έκλεισε τα 43 του την 21η Μαρτίου και το γκελ που κάνει ανά τους ποδοσφαιρόφιλους στην οικουμένη είναι υπαρκτό. Όλοι μιλούν για το λυρισμό του παιχνιδιού του, την απόδοση καλλιτεχνίας προκειμένου να ευεργετηθεί η ίδια η τέχνη.

Στο… καράβι των θαυμασμών βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης, που προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Miami Open την Παρασκευή, πιθανότατα με αντίπαλο τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αφορμώμενος της δημοσίευσης του ESPN, που με δύο φωτογραφίες του Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θέτει το ερώτημα: «Ποιος παίκτης σε έκανε να ερωτευτείς το ποδόσφαιρο;», ο Τσιτσιπάς έγραψε: «Ο Μάγος

Γιορτάζοντας κάθε γκολ με χαμόγελο και χορό, σαν να έπαιζε στο πάρκο με φίλους. Υπενθυμίζοντας σε όλους μας τις απλές απολαύσεις και την καθαρή μαγεία του όμορφου παιχνιδιού».