Η Πρέμιερ Λιγκ, η EFL και η PFA συζητούν.

πρέμιερ λιγκ

Το σωματείο της Premier League και της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πρόκειται να συζητήσουν μια συλλογική συμφωνία αναβολής μισθών σε συνάντηση με την Ένωση Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών την Τετάρτη.

Η πρόταση είναι μια επιλογή για να βοηθήσουμε τα σωματεία που αντιμετωπίζουν οικονομικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού.

Είναι επίσης κατανοητό ότι η PFA θα ζητήσει από τις λέσχες εάν δικαιολογούνται οι αναβολές των μισθών.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει ανασταλεί μέχρι τις 30 Απριλίου το νωρίτερο λόγω της πανδημίας.

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η επιστροφή της είναι πιθανό να έρθει αργότερα.

Η Πρέμιερ Λιγκ και η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (EFL) δεσμεύονται να ολοκληρώσουν τη σεζόν, αλλά δήλωσαν ότι θα επαναλάβουν “μόνο όταν είναι ασφαλείς και επιτρέπουν οι συνθήκες”.

Στις 18 Μαρτίου, η EFL δήλωσε ότι θα εκδώσει ένα κονδύλι ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών για να βοηθήσει τους συλλόγους της να καλύψουν ελλείψεις αυτού του μήνα. Η συνάντηση της Τετάρτης θα επικεντρωθεί τώρα στο πώς θα καλύψει το κόστος του Απριλίου χωρίς κανένα ποδόσφαιρο.

Οι σύλλογοι της Premier League είναι επίσης συνειδητοί ότι η μη ολοκλήρωση της σεζόν θα μπορούσε να σημαίνει ότι οφείλουν σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς περίπου 760εκ λίρες.

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στο κατά πόσο οι σύλλογοι πρέπει να αναβάλλουν τους μισθούς των παικτών και εάν μπορεί να επιτευχθεί μια συλλογική σύμβαση.

Στη συνάντηση της Τετάρτης θα συζητηθούν τα στοιχεία των ταμειακών ροών από τους συλλόγους και θα εξετάσουν τις τυχόν ενημερώσεις της FIFA και της Uefa, των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών οργάνων διοίκησης.

Δείτε τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες του διαδικτύου.

Σε αυτή τη συνάντηση θα εξεταστούν θέματα όπως οι συμβάσεις παικτών και το σύστημα μεταφοράς, το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Το PFA πρόκειται επίσης να συναντηθεί με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Η επαγγελματική Super League γυναικών και το ημι-επαγγελματικό πρωτάθλημα αναστέλλονται μέχρι τις 30 Απριλίου.