Παναχαϊκή: Ο στίβος που έκανε άνασσα στο Καρναβάλι την Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη

Η εκλογή της ως βασίλισσας του Καρναβαλιού, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, είναι άκρως επιτυχημένης. Όπως αναγνώστης δεν έχει γίνει θεατής των κάτωθι αναρτήσεων και φωτογραφιών, μπορεί να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, μέχρι και ο ίδιος να μην αμφιβάλει για την επιλογή. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Στις 14 Ιανουαρίου του 2023, ο δήμος Πατρέων είχε ανακοινώσει με τον εξής τρόπο την εκλογή της: «Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη από την Πάτρα, αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα), Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας)”, με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες, κρίθηκε αντάξια να υπηρετήσει αυτό το ρόλο.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας” ευχαριστεί θερμά όλα τα κορίτσια που κατέθεσαν υποψηφιότητα για το ενδιαφέρον τους».

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακήρυξή της ως βασίλισσα για το φετινό Πατρινό Καρναβάλι η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη ανέφερε ότι «η Πάτρα είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην ζωή μου για συναισθηματικούς λόγους ιδιαίτερα η ομάδα της Παναχαϊκής».

Όπως σημειώνει, τέλος, «κάθε χρόνο συμμετείχα στο Πατρινό Καρναβάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά και να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη (@katerina_veneri_siouli)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη (@katerina_veneri_siouli)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη (@katerina_veneri_siouli)