Παναθηναϊκός: “Χρυσοπληρώνει” τον Χεζόνια – Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ρεφάρει

Ο Μάριο Χεζόνια ετοιμάζει… ήδη βαλίτσες για την Αθήνα και ο Παναθηναϊκός τον περιμένει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Marca”, στο οποίο προεξοφλείται, ξανά, ότι ο Κροάτης φόργουορντ δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πιο γνωστή ισπανική αθλητική εφημερίδα, μάλιστα, αναφέρει το λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό και προφανώς δεν αφορά στη νοσταλγία του 29χρονου Κροάτη, αλλά στο οικονομικό.

Παναθηναϊκός: Μια προσφορά που ο Χεζόνια δεν μπορεί να αρνηθεί

Με βάση την πληροφόρηση της ισπανικής εφημερίδας, ο Χεζόνια θέλει να αμείβεται ως αυτό που νιώθει πως είναι, ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Αν η Ρεάλ δεν θέλει να το κάνει ή δεν μπορεί, δεν αποσαφηνίζεται, αλλά σίγουρα η πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως παρουσιάζεται, είναι ξεχωριστή, καθώς προτείνει στον Κροάτη τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμυρίων ευρώ. Η Ρεάλ, όπως τονίζεται, δεν μπορεί να ματσάρει την πρόταση.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει δεν τον πληρώνει ως έναν από τους κορυφαίους της Ευρώπης, τώρα όμως θέλει να πάρει ανάλογα χρήματα κι ο οργανισμός δεν μπορεί να τον ικανοποιήσει. Άλλες ομάδες της Ευρώπης μπορούν να το κάνουν, όπως ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται στην καρδιά του. Οι πράσινοι θεωρούν τον Κροάτη σημαντικό μέρος του πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης έχει ήδη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με αποδοχές δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Δεν μπορεί να ισοφαρίσει αυτό το ποσό η Ρεάλ, τις προτάσεις της οποίας έχει ήδη απορρίψει δύο φορές”.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία