Παναθηναϊκός: Ο Ατζούν “έφαγε” τον Γιοβάνοβιτς για τον Τερίμ και το… χαίρεται

Δεν θα είναι παράλογο ο Ατζούν Ιλίτζαλι να διαψεύσει τις δηλώσεις που του αποδίδονται, και στις οποίες σχολιάζει τη συμφωνία που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Φατίχ Τερίμ, αφού φέρεται να τις έκανε σε ιστοσελίδα με το όνομα bosslardunyasi.com. Εν τούτοις, και αφού γίνει πιστευτό πως όντως ο Τούρκος παραγωγός μίλησε στο Μέσο, προκύπτει ότι ήταν ο… κουμπάρος στο γάμο του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και, κατά συνέπεια, ένας τρόπον τινά δήμιος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Βεβαίως, υπάρχει χαριτολογία σε όλο αυτό, διότι για να φτάσει ο Ιλίτζαλι να προτείνει προπονητή στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, πρέπει ο δεύτερος να έχει ήδη αποφασίσει να κάνει την αλλαγή στον προπονητικό θώκο. “Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα «Survivor», εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό” είπε αρχικά ο Ιλίτζαλι.

Σχολίασε, επίσης, ότι ήταν ο ίδιος που πρότεινε στον Τερίμ στον Αλαφούζο: “Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Πλέον, έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες”. Τόνισε, ύστερα, πως “με χαροποιεί το να έχω μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ”.

Επέκρινε αγωνιστικά τον Γιοβάνοβιτς ο Ιλίτζαλι

Ο Ιλίτζαλι έκρινε τον… Γιοβάνοβιτς αγωνιστικά, επιχειρηματολογώντας υπέρ της φυγής του. “Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία”, είπε για τον τέως τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ολοκλήρωσε, δε, με τη διαπίστωση ότι ότι ο Αλαφούζος στράφηκε στον Τερίμ επειδή έχει πνεύμα νικητή: “Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι”.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα κάνει έξτρα λαρτζ παρουσίαση στον Τερίμ, τον οποίο θα δείξει ως… ζωγραφιά στο ίδρυμα “Ωνάση” της Εθνικής Πινακοθήκης την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, στις 15:00. Η ΠΑΕ πορεύεται με το πνεύμα της ελληνοτουρκικής φιλίας, με το οξύμωρο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι παρουσιάζει έναν εθνικιστή, όπως αναφέρεται και στα ρεπορτάζ για το βιογραφικό του. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία