Παναθηναϊκός: «Θέλουμε τα μάτια σας να γυαλίζουν» – Ντόπα με… προειδοποίηση από οπαδούς στην Τρίπολη

Με το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού, στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, 30 Ιανουαρίου, αναμενόταν να κλείσει η 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή του «τριφυλλιού» είχε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού την υποδέχθηκαν οπαδοί της ομάδας. Ύστερα από τις δύο ήττες που έχει γνωρίσει με το νέο έτος το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι φίλοι του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να ντοπάρουν τους παίκτες.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Βεβαίως, αυτό πηγαίνει μαζί με την ευθύνη, την οποία κουβαλούν οι παίκτες. Η φράση «τα παιδιά πηγαίνουν ξανά χαρούμενα στο σχολείο», αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές. 

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 100 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των πράσινων στη Βυτίνα για να εκφράσουν τη στήριξη τους σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και να τους «ντοπάρουν» με τα λόγια τους ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

«Ήρθαμε να σας πούμε ότι σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας ως το τέλος για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Μας έχετε κάνει περήφανους με την πορεία στον πρώτο γύρο, τα παιδιά πηγαίνουν ξανά χαρούμενα στο σχολείο και παρά την κοιλιά που κάναμε, είμαστε δίπλα σας.

Θέλουμε τα μάτια σας να γυαλίζουν και όλοι μαζί θα φτάσουμε πρώτοι ως τον τερματισμό…»

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα για τελευταία φορά το 2010, ούτως ειπείν έχουν περάσει 13 χρόνια. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα στη μεταπολεμική ιστορία του και ύστερα από το 1949, όταν και κατέκτησε το δεύτερο συνολικά τίτλο του.