Παναθηναϊκός: Απάντησε στα υπονοούμενα της ΑΕΚ

Μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να γίνει το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League, που δεν είχε αρχίσει στο Περιστέρι, στις 5 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του οριζόντιου δοκαριού της μίας εστίας, που είχε χαμηλότερο από το επιτρεπόμενο ύψος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα κάνει έφεση, αλλά όχι χωρίς να εννοήσει ότι αναγνωρίζει τις μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο εις βάρος της. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Μάλιστα, η αναφορά στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, λιτή στην ποσότητά της, δεν άφηνε περιθώριο παρερμηνείας και αμφισβήτηση: «ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους».

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Στην απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρθηκε ότι ελήφθησαν σοβαρά υπόψιη οι παρεμβάσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κάτι που έφερε το σχόλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ για το παρασκήνιο, υπονοώντας ότι οι δύο μεγάλες ΠΑΕ δεν αρκέστηκαν μόνο σε ό,τι έγινε στην Επιτροπή. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Από τη μεριά του, πάντως, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλάει για διαφάνεια από τη μεριά του και άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι από τη μεριά του είναι καθαρός, κάτι που δεν ισχύει για όλους: «Οι παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού υπήρξαν πάντα δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες, σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι προβαίνουν σε μοχλεύσεις στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές διαδρομές. Ευτυχώς στην Ελλάδα η ιστορία και η δράση καθενός μας είναι γνωστή σε όλους».