Παγκόσμιο Κύπελλο 2030: Διαψεύδει η Ελλάδα την επίσημη υποψηφιότητα με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο

Η είδηση ότι το Μαρόκο, που ήθελε per mare per terram να βρίσκεται στις υποψήφιες χώρες για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2030, πήρε τη θέση της Ουκρανίας στη συνυποψηφιότητα με την Ισπανία και την Πορτογαλία, ήταν η τελευταία εξέλιξη σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες για τη διοργάνωση.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Μπορεί να αναφέρθηκαν οι υποψηφιότητες στο συμβούλιο της FIFA την Τρίτη, αλλά ουδέν επίσημο υπήρξε. Γι’ αυτό, κιόλας, από την Ελλάδα διαψεύστηκε ως ράδιο αρβύλα η είδηση που την ήθελε σίγουρη υποψήφια μαζί με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο για τη διοργάνωση.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Πληροφορίες από πηγές κοντινές στο περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θέλουν την Ελλάδα να έχει με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο επαφές, «οι οποίες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο διερεύνησης των δυνατοτήτων για την κατάθεση υποψηφιότητας». Ως εκ τούτου, ισχύουν στο ακέραιο οι δηλώσεις του από τις 8 Φεβρουαρίου.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η τρίτη υποψηφιότητα είναι εκείνη των Ουρουγουάης-Αργεντινής-Χιλής-Παραγουάης, με την πρώτη να θέλει να γιορτάσει τον Ιωβηλαίο της πρώτης διοργάνωσης, το 1930, την οποία φιλοξένησε και στην οποία νίκησε, με τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου ύστερα από έναν αιώνα, ενώ οι άλλες τρεις, που είχαν συμμετάσχει σε εκείνη τη διοργάνωση, γίνονται το πρόχωμα της «τσελέστε» ώστε να καταστεί εφικτό να φιλοξενήσει ένα event στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν, με βάση την τελευταία ενημέρωση από τη FIFA, 48 ομάδες.