Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Προπαγάνδα ή πραγματική καταγγελία η επίθεση του Ιράν στο Κατάρ για αποσταθεροποίηση;

Μπορεί να φαντάζονταν οι αξιωματούχοι και εν γένει οι ισχυροί άντρες του Ιράν ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει πως μετά το θάνατο της Μαχσά Αμινί, στις 16 Σεπτεμβρίου, όλος ο πλανήτης γνωρίζει και ενημερώνεται για τις διαδηλώσεις, τις τιμωρίες και τα παράνομα μέσα που χρησιμοποιούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αναχαιτιστούν οι πορείες και να αποθαρρυνθούν οι αγανακτισμένοι πολίτες, παρ’ όλα αυτά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι διαφορετική υπόθεση. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Πρόκειται για όλη την οικουμένη εστιασμένη στο Κατάρ, όπου γίνεται η διοργάνωση, για παιχνίδια που αποκτούν ανθρωπιστικό νόημα και για κινήσεις που συμβολίζουν την ειρήνη. Μία από αυτές, η οποία, μάλιστα, απέσπασε το θαυμασμό της συντριπτικής πλειονότητας θεατών, αλλά και απλώς ενημερωμένων, ήταν η κίνηση των Ιρανών ποδοσφαιριστών να μην τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο τη Δευτέρα, στο πλαίσιο του παιχνιδιού τους με την Αγγλία, το οποίο έληξε 6-2 υπέρ των «τριών λιονταριών», στο «Khalifa» της Ντόχα. Οι 400 νεκροί, ο αρτηριοσκληρωτισμός, η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός, από όπου και να προέρχεται, δέχθηκε ένα χτύπημα και πλέον οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην ασιατική χώρα αντιμετωπίζουν την παγκόσμια κατακραυγή. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια

Γι’ αυτό, κιόλας, από το Ισραήλ διέρρευσαν ότι ετοιμάζεται επίθεση στο Κατάρ, για αποπροσανατολισμό. Φυσικά, πρόκειται επίσης για ένα κράτος που έχει τάσεις επέκτασης και που ενδεχομένως τα συμφέροντά του συγκρούονται με εκείνα του Ιράν. 

Ο Ισραηλινός στρατηγός Αχαρόν Χαλίβα, πάντως, δήλωσε πως θεωρεί ότι η Τεχεράνη μπορεί να επιτεθεί στο Κατάρ που διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο, για να «φύγουν» τα βλέμματα από τις διαμαρτυρίες όσον αφορά τον Ισλαμικό νόμο που γίνονται εδώ και δύο μήνες σε ολόκληρη την χώρα, λόγω του θανάτου της 22χρονης Μαχσά Αμινί στα χέρια της Αστυνομίας, που βρισκόταν υπό κράτηση επειδή δεν φορούσε μαντίλα.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

«Η αστάθεια που υπάρχει στο Ιράν δεν είναι κάτι καινούριο. Στην εποχή που ο κόσμος συνεχώς βελτιώνεται, στο Ιράν συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Για να κρατήσουν τα βλέμματα μακριά από το τι συμβαίνει μέσα στην χώρα, είναι ικανοί να προβούν σε επιθετικές κινήσεις, μία από αυτές μπορεί να είναι και η επίθεση στο Κατάρ που διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο» ήταν τα λόγια του Ισραηλινού στρατηγού.