Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Παραδοχή της ήττας από τον ΑΝΤ1 για τον ΑΝΤ1+, όλα τα παιχνίδια στην ελεύθερη συχνότητα

Ύστερα από δύο μέρες που η πλατφόρμα του ΑΝΤ1 που θα μετέδιδε το Παγκόσμιο Κύπελλο συνδρομητικά, δηλαδή ο ΑΝΤ1+, δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα όχι μόνο οι συνδρομητές να χάσουν τα παιχνίδια, αλλά και ο σταθμός να… σταυρωθεί από τους χρήστες των social media, το κανάλι του Αμαρουσίου έφτασε σε μια λύση που σχεδόν ήταν μονόδρομος τη… δε μέρα την τρίτη. Ανακοίνωσε ότι όλες οι μεταδόσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα παίζονται στην ελεύθερη συχνότητα, μία απόφαση που δεν ήταν τόσο επιλογή όσο μονόδρομος. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Η ανακοίνωση του σταθμού ήταν, ουσιαστικά, μια παραδοχή ήττας, αφού το σύστημα δεν λειτούργησε. Ο ΑΝΤ1 θα πορευθεί με τις διαφημίσεις και τους χορηγούς που θα μαζέψει από τούδε και στο εξής και θα προσπαθήσει να σώσει οτιδήποτε γίνεται και στο οικονομικό κομμάτι και στο πρεστίζ του. Άλλωστε, στην ανακοίνωση υπενθύμισε τις εκπομπές που δείχνει, κάποιες, όπως το «Football Stories», πολύ ποιοτική. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες τουFIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+, με σκοπό να μη χαθεί στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+, με σκοπό να μη χαθεί στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρεία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Μέλημα του ΑΝΤ1+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, μαζί με όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA με όλη την ιστορία του Μουντιάλ, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™, την εκπομπή «Football Stories», καθώς και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει πρωτότυπες και αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές αλλά και εκατοντάδες σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους, σε υψηλή ανάλυση και με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μη χάσετε λεπτό από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, για εντυπωσιακά γκολ, συναρπαστικά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα!