Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Βρετανίδα έδειξε το στήθος της στο γήπεδο και έμπλεξε – Ξινό θα της βγει το 6-2 της Αγγλίας επί του Ιράν

Στην καλύτερη περίπτωση, θα ληφθεί ως επαναστατική πράξη. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν για την πράξη που επιδόθηκε Βρετανίδα, η οποία βρέθηκε στο «Khalifa» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Αγγλία-Ιράν, το οποίο έληξε με θρίαμβο των Άγγλων, 6-2, για τον β’ όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Η κοπέλα, μέσα στην ανεμελιά της και ακούγοντας τις ιαχές των υπόλοιπων Άγγλων, σήκωσε την μπλούζα της και αποκάλυψε το στήθος της. Δεν πήρε μάλλον το μέμο για τις απαγορεύσεις, αλλά και την κουλτούρα που υπάρχει στο Κατάρ, η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι… κουλτούρα, αλλά μια διαρκής απαγόρευση που στοχεύει σε γυναίκες. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια

Ο Άγγλοι οπαδοί είναι περιβόητοι για τις τρέλες τους στα γήπεδα όλου του κόσμου. Πολλοί ξεφεύγουν και βρίσκονται στα κρατητήρια. Την ίδια τύχη πολύ πιθανό να έχει και μια νεαρή Αγγλίδα που βρίσκεται στο Μουντιάλ του Κατάρ.

 

Η κοπέλα, που είχε ζωγραφισμένη την αγγλική σημαία στα μάγουλά της, κατέβαινε τις σκάλες στο γήπεδο της Ντόχα όταν, με την παρότρυνση των υπολοίπων, σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η σκηνή καταγράφηκε και δεδομένου ότι στο Κατάρ ισχύουν κανόνες ιδιαίτερα αυστηροί για την εμφάνιση των γυναικών, αναμένεται να υποστεί τις κυρώσεις. Το θέμα, μέσα στη συνολικό χαβαλέ, τον οποίο εμπνέει -και τις μνήμες από τις επισκέψεις των Άγγλων στη… Λευκάδα- μπορεί να γίνει αρκετά σοβαρό, ιδιαιτέρως αν συνοδευτεί από σύλληψη που μπορεί να φέρει την παρέμβαση της αγγλικής κυβέρνησης.