Ο Μάτζικ Τζόνσον ντύθηκε “Έλληνας θεός” και απήλαυσε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει την ανεπίσημη παρουσία του στην Ελλάδα και ως “ενθουσιώδης φίλος της Ελλάδας” απόλαυσε την χαρά του ηλιοβασιλέματος στην Κεφαλονιά.

Ο Μάτζικ Τζόνσον είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την χώρα μας, την οποία επισκέπτεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, απολαμβάνοντας τις ελληνικές ακτές και τον φωτεινό ήλιο. Ο εμβληματικός πρώην αθλητής του NBA έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη αδυναμία για το Ιόνιο, μετά τις αποδράσεις του σε προηγούμενα καλοκαίρια, και αποφάσισε να επιστρέψει για να απολαύσει τα γαλάζια νερά της Κεφαλονιάς κάνοντας χρήση του τζετ σκι.

“Πήρα το τζετ σκι μου για λίγες ώρες σήμερα το πρωί στον κόλπο του Μύρτου στην Κεφαλονιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να είμαι έξω στο νερό και να βλέπω μερικές όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα”σημείωσε σε μια ανάρτησή του στο Twitter.  Εν τέλει, μετά την ενδιαφέρουσα εμπειρία, απολάμβανε ξανά το φανταστικό ηλιοβασίλεμα της χώρας μας, τύλιγμένος στο ρόλο ενός “Έλληνας θεού”, μοιράζοντας τις σχετικές στιγμές μέσω των κοινωνικών μέσων.