”Πέταξε” ο Βραζιλιάνος ”Γίγαντας”

Αποχαιρέτησε σε μικρή ηλικία ο Βραζιλιάνος γίγαντας ο οποίος ακολουθούσε δικούς του κανόνες και παρά τις προειδοποιήσεις που είχε λάβει από γιατρούς,ο Βαλντίρ Σεγκάτο συνέχισε να κάνει τις επικίνδυνες ενέσεις.

 

Ο Βαλντίρ Σεγκάτο είχε γίνει γνωστός για τον ανορθόδοξο και πολύ επικίνδυνο δρόμο που είχε επιλέξει προκειμένου να αποκτήσει το σώμα που ήθελε. Ο Βραζιλιάνος bodybuilder και διάσημος TikToker με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους που έκανε ενέσεις λαδιού για να δημιουργήσει δικέφαλους 60 εκατοστών, πέθανε σε ηλικία 55 ετών.

 

Πριν από έξι χρόνια, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε με ακρωτηριασμό ή μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, εάν συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού. Όμως, ο Σεγκάτο απολάμβανε τη δημοσιότητα που είχε πάρει και ήθελε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη.

 

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, ο Σεγκάτο ξύπνησε ένα πρωί με δύσπνοια και ζήτησε βοήθεια. Τον μετέφερε ένας γείτονάς του στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή. Ήταν κάτι ξεχωριστό σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα πάντως.

 

Ποντάρουμε εδώ ->