Ολυμπιακός: Το φταίξιμο του Μίτσελ, η πίστη των υπολοίπων

Στον Ολυμπιακό περίμεναν την επόμενη μέρα, δηλαδή μετά τη λήξη του πρώτου γύρου στη Super League και των αρχικών νωθρών εμφανίσεων, που κόστισαν βαθμούς στην ομάδα, διαφορετική. Στα τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, έμοιαζε να διαφοροποιείται η εικόνα και η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη έγινε αμέσως αισθητή. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που κόστισε στον Ολυμπιακό άλλους δύο χαμένους βαθμούς στη Super League, επανέφερε μια αύρα υπαρξιακού στην ομάδα.

Η επόμενη μέρα είχε κουβέντα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ βγήκε μπροστά και είπε στους «ερυθρόλευκους» ότι αναλαμβάνει πλήρως την απώλεια των δύο βαθμών, σε ένα παιχνίδι που η εικόνα του πρώτου μέρους δεν άφηνε πολλά ερωτηματικά για το τι θα ακολουθήσει.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η συμπεριφορά της ομάδας του Πειραιά στην επανάληψη, ωστόσο, δεν είχε καμία σχέση με το κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο κι αυτό αποτελεί αντικείμενο μεγάλου προβληματισμού για όλους. Ο κόουτς από τη μία πλευρά θέλησε να μετριάσει το δικαιολογημένο άγχος και την απογοήτευση των παικτών του, από την άλλη θέλησε να τους… μιλήσει στο φιλότιμο. «Εγώ ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και το πιστεύω. Εσείς;», ήταν η κεντρική ιδέα των όσων μετέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Στη συζήτηση πήρε μέρος και ο γενικός αρχηγός Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και οι πολύπειροι Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος θέλοντας να «ξυπνήσουν» τους υπόλοιπους και στη συνέχεια η πορεία, καθώς και τα αποτελέσματα να είναι αντίστοιχα των προσδοκιών…