Ολυμπιακός: «Το φασιστικό σκουπίδι Μπαλτάκος δεν έχει δικαίωμα διαλόγου μαζί μας»

Ούτε κατά διάνοια φαίνεται ότι θα σταματήσει ο ρυθμός που έχει δοθεί στις ανακοινώσεις ενώ τα Playoff της Super League θα βρίσκονται εν εξελίξει. Το διάλειμμα για τα δύο παιχνίδια της εθνικής ομάδας, το 3-0 εκτός έδρας επί του Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα της για τα προκριματικά του Euro 2024 και το φιλικό 0-0 με τη Λιθουανίας στην «Αγια-Σοφιά», όχι απλώς δεν αποτέλεσε ανάχωμα και περίοδο ανακωχής αλλά, έφερε τις πιο έντονες, οργισμένες και εξοργιστικές, αντιδράσεις από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Την Τετάρτη, ο Τάκης Μπαλτάκος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριξε ότι θα επιβάλλει το ρυθμό του και θα είναι αυτός που στο τέλος θα νικήσει. Αυτό προφανώς αφορά στη συνεννοηση με τις έξι ομάδες που παίζουν στα Playoff και που ζητούν διαιτητές 1ης κατηγορίας για τα ματς των Άρη και Βόλου και Elite της UEFA για τα παιχνίδια των τεσσάρων μεγάλων (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ). 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε μία… λάιτ ανακοίνωση, στην οποία χαρακτήρισε τον Μπαλτάκο «φασιστικό σκουπίδι» και ότι «ο μόνος ρυθμός που μπορεί να επιβάλει, είναι εκείνον στη μέση του». Ωραία πράγματα, ενώ επίκεινται εννιά αγωνιστικές πρωταθλήματος, το οποίο έμελλε να είναι το συγκλονιστικότερο των τελευταίων ετών, αλλά είναι το… γραφειοκρατικότερο. 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Η ανακοίνωση του Τάκη Μπαλτάκου

Η απάντηση της ΕΠΟ στις επιθέσεις τις οποίες δέχεται θα είναι θεσμική και μόνο θεσμική. Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν θα ακολουθήσω τον ρυθμό κανενός, αλλά, αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω τον δικό μου.

Και όπως όλοι γνωρίζουν όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο.