Ολυμπιακός: Στο δικαστήριο για να ξαναγίνει το ΑΕΚ-Ατρόμητος, το ίδιο θα κάνει και ο Παναθηναϊκός

Δεν θα είναι… αθόρυβο το δικαστήριο για την υπόθεση του Ατρόμητος-ΑΕΚ, παιχνιδιού για την 21η αγωνιστική της Super League το οποίο δεν έγινε ποτέ (ή δεν έχει γίνει ακόμη), λόγω μικρότερου ύψους δοκαριού στη μία εστία του γηπέδου του Περιστερίου.

Η ΑΕΚ έχει κάνει ένσταση και θέλει τους τρεις βαθμούς άνευ παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί στη διαδικασία, ζητώντας να γίνει το παιχνίδι. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ως γνωστόν, το ίδιο αποφάσισε να κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προβλέπεται φυσικά κάτι τέτοιο καθώς τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν έννομο συμφέρον αφού διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ.

Η παρέμβαση των ερυθρόλευκων θα γίνει την Πέμπτη (9/2) στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Έγινε ξεκάθαρο, επιπλέον, από το φύλλο αγώνα που συντάχθηκε στο Περιστέρι ότι οι… διαρροές της ΑΕΚ περί δοκαριών με απόκλιση από τα κανονικά 7 εκατοστών, δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα. Η μεζούρα παραπέμπει σε παλιές εποχές, καθώς η μέτρηση του ύψους γίνεται με ειδικό μηχάνημα. Ως εκ τούτου, δεν είναι γνωστή η ακριβής παρατυπία -και αν υπάρχει- που τώρα προσδιορίζεται στα εφτά εκατοστά. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Με βάση τα άρθρα που κλήθηκε σε απολογία ο Ατρόμητος, πάντως, φέρεται να απειλείται και με αφαίρεση βαθμών, πέρα από απώλεια του ματς στα χαρτιά. Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας αναμένεται την Παρασκευή, ενώ υπάρχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Το θέμα φυσικά μπορεί να φτάσει μέχρι και το CAS.