Ολυμπιακός: Προσύμφωνο για ανανέωση με τον Χάμες Ροντρίγκες

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρεται στην Κολομβία από Μέσα και όπως τονίστηκε από δημοσιογράφο στο twitter, δεν είναι καν στο χέρι του… Ολυμπιακού να κρατήσει τον Χάμες Ροντρίγκες, αν αυτός θέλει να μείνει. 

Ο 32χρονος Κολομβιανός είχε υπογράψει προσύμφωνο με τους «ερυθρόλευκους», που του έδινε τη δυνατότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα χρόνο. Φυσικά, για να μην υπάρχει υπερβολή, αυτή η απόφαση θα λαμβανόταν από τον ίδιο μόνο εφόσον ο Ολυμπιακός ήταν ευχαριστημένος με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που ισχύει.  

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που τον τελευταίο καιρό γράφονται πράγματα στον διεθνή Τύπο σχετικά με το μέλλον του 31χρονου ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών. Κυρίως στον τουρκικό έχουν γραφτεί τα περισσότερα με τη Γαλατασαράι να είναι στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων. Μέχρι και για συμφωνία της τουρκικής ομάδας με τον παίκτη, γράφτηκε πρόσφατα σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας τα οποία, κατά πως φαίνεται, δεν είχαν και μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Εξάλλου αυτά τα δημοσιεύματα τα διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Ολυμπιακός. Ένας Ολυμπιακός που, κατά πως φαίνεται, έχει «κλειδώσει» την παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κολομβίας οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη δώσει τα χέρια αλλά και υπογράψει προσύμφωνο με τον παίκτη για να προστεθεί +1 έτος στο τρέχον συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο δημοσιογράφος Χόρχε Νίκολα, συγκεκριμένα, του Revista Semana, μετέφερε τις δικές του πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες. Αυτές αναφέρουν ότι «είναι αδύνατο να υπάρξει κάτι με την Βάσκο ντα Γκάμα αφού έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά. Μάλιστα για να κλείσει το θέμα υπέγραψε προσύμφωνο που του δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει κατά ένα χρόνο ακόμη το τρέχον συμβόλαιο. Πιθανότατα όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν θα ανακοινωθεί η επέκταση για την επόμενη».