
Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Στις δηλώσεις του, ο Ισπανός προπονητής που επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» για τη δεύτερη θητεία του και αντικατέστησε τον Κάρλος Κορμπεράν, είπε ότι η φυγή του έρχεται την καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τον Άρη, 2-2, στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, 2 Απριλίου, για τη 2η αγωνιστική των Playoff. Ο Ζοσέ Ανιγκό, τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, θα οδηγήσει την ομάδα, αρχής γενησομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης, 5 Απριλίου, με τον ΠΑΟΚ (21:00) για την τρίτη αγωνιστική των Playoff στη Super League.
Stoiximan Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα απο τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.
Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία
Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:
“Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της”.
Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό.
Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!
Ο 61χρονος (σημ. γεννημένος στις 15/4/1961) Γάλλος ήταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ πλέον βγαίνει μπροστά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πειραιώτες από το πόστο του πρώτου προπονητή.
Έναν ρόλο που γνωρίζει άριστα, αν αναλογιστεί κανείς πως στο παρελθόν είχε βρεθεί στον πάγκο της Μαρσέιγ, μέσα από δύο διαφορετικές θητείες (2003-04 & 2013-14), ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια, στους πάγκους του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου.
Σημειώνεται ότι ως προπονητής της Ολιμπίκ, ο Ανιγκό την είχε οδηγήσει το 2004 στον τελικό του Κυπέλλου UEFA και ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και πέντε παρουσίες στο Champions League και τέσσερις στο UEFA, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 είχε αναλάβει επικεφαλής του σκάουτινγκ της Νότιγχαμ.