Ολυμπιακός: Μεταγράφηκε στην Κόνιασπορ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. O 29χρονος μέσος, που κατέφθασε το 2018 στο Λιμάνι, είχε πολύ περισσότερες θετικές από αρνητικές στιγμές κατά τη διάρκεια της θητείας του με την ερυθρόλευκη. 

Ειδικά η σεζόν 2019-20, όταν έκανε δίδυμο με τον Γκιγέρμε, και μπροστά τους τον Μαντί Καμαρά, στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων», υπήρξε ιδιαιτέρως παραγωγική γικα τον ίδιο. Παρόμοια ήταν η απόδοσή του τη σεζόν 2020-21, αλλά η φυγή του Πέδρο Μαρτίνς σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για τη δική του.  

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Έτσι, στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Κόνιασπορ βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο υψηλόσωμος χαφ των Πειραιωτών πήρε το αεροπλάνο για την Τουρκία προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει, όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο «Μπούχα» έμεινε πολύ πίσω στην ιεραρχία του Μίτσελ στη μεσαία γραμμή και γι’ αυτό προτίμησε να αποχωρήσει προκειμένου να πάει κάπου όπου θα έχει μεγαλύτερο ρόλο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών των Πειραιωτών έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και μένει να φανεί ποιό είναι το τελικό deal.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Θα μετακινηθεί με δανεισμό ως το καλοκαίρι και βλέπουμε ή μήπως θα αποτελέσει κανονική μεταγραφή; Όλα θα απαντηθούν σύντομα. Υπενθυμίζεται ότι από τη συγκεκριμένη ομάδα απέκτησαν οι ερυθρόλευκοι τον Μπουτούτσι.