Ολυμπιακός: Κρατά τον Χάμες Ροντρίγκες ως το 2024

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος από τον Χάμες Ροντρίγκες για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι δεν έφτασε στον Πειραιά για να κολλήσει ένσημα. Η παρουσία του υπήρξε καταλύτης σε ό,τι αφορά την αναζωογόνηση του Ολυμπιακού, η οποία μπορεί να μη φάνηκε στη βαθμολογία, αλλά έχει σημειωθεί.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό στο μεταξύ τους 1-1 στη Λεωφόρο, ενώ ο Χάμες υπήρξε ένας από τους λίγους διασωθέντες στο 0-0 με την ΑΕΚ. Οι δύο απώλειες, που κρατούν τους «ερυθρόλευκους» στους 12 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας, υπήρξαν το επίνειο του Κολομβιανού, που ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά και από την αρχή της παρουσίας του.

Ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τον Χάμες για τη συνολική παρουσία του και τη λαχτάρα του να προσφέρει στην ομάδα και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται πολύ σύντομα να τον «δέσει» ως το 2024.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια

Ο Κολομβιανός ανανεώνει για ακόμα ένα χρόνο καθώς η αρχική συμφωνία ήταν έως το 2023.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Κολομβιανοί μιλούν για την αναγέννηση του συμπατριώτη τους υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία, η οποία αναμένεται να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Χάμες Ροντρίγκες αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για τον Οκτώβριο στη Super League ύστερα από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο επίσημο σάιτ της Λίγκας.